Спритко і Гарнюня не будуть представляти Україну

9 Червня 2011
10776
9 Червня 2011
13:03

Спритко і Гарнюня не будуть представляти Україну

10776
Спритко і Гарнюня не будуть представляти Україну

Міністерство закордонних справ вирішило не використовувати Спритка і Гарнюню для іміджевих кампаній України. Про це повідомив директор департаменту інформаційної політики міністерства Олег Волошин на інформаційний запит Інституту масової інформації, - йдеться у блозі виконавчого директора інституту Вікторії Сюмар на «Українській правді».

 

Як повідомляється, таке рішення було прийняте «за підсумками широкого громадського обговорення». Зазначимо, що образи Спритка і Гарнюні не використовуватимуться ні в контексті Євро-2012, ні в контексті стратегії позиціонування країни. У відповіді уточнюється, що ці персонажі не будуть використовуватися за бюджетні кошти.

 

 


 

 

Нагадаємо, 25 березня ц.р. МЗС презентувало Стратегію позиціонування України за кордоном, що була розроблена компанією CFC Consulting на замовлення МЗС. Під час заходу було представлено персонажів-символів бренду «Україна» - хлопчика Спритка та дівчинку Гарнюню. Як відзначалось на презентації, персонажі виконані у стилі «аніме», орієнтованому як на дитячу, так і на дорослу аудиторію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10776
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду