detector.media
09.06.2011 13:03
Спритко і Гарнюня не будуть представляти Україну

Міністерство закордонних справ вирішило не використовувати Спритка і Гарнюню для іміджевих кампаній України. Про це повідомив директор департаменту інформаційної політики міністерства Олег Волошин на інформаційний запит Інституту масової інформації, - йдеться у блозі виконавчого директора інституту Вікторії Сюмар на «Українській правді».

 

Як повідомляється, таке рішення було прийняте «за підсумками широкого громадського обговорення». Зазначимо, що образи Спритка і Гарнюні не використовуватимуться ні в контексті Євро-2012, ні в контексті стратегії позиціонування країни. У відповіді уточнюється, що ці персонажі не будуть використовуватися за бюджетні кошти.

 

 


 

 

Нагадаємо, 25 березня ц.р. МЗС презентувало Стратегію позиціонування України за кордоном, що була розроблена компанією CFC Consulting на замовлення МЗС. Під час заходу було представлено персонажів-символів бренду «Україна» - хлопчика Спритка та дівчинку Гарнюню. Як відзначалось на презентації, персонажі виконані у стилі «аніме», орієнтованому як на дитячу, так і на дорослу аудиторію.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY