detector.media
06.06.2011 23:04
Найєм показав на ТВі відео, через яке пішов від Шустера (+ВІДЕО)

Мустафа Найєм показав в ефірі каналу ТВі відео, через невихід якого в ефір він припинив співпрацю зі «Савік Шустер студією». Відео продемонстрували під час телемарафону «Повний доступ» на ТВі 6 червня.

 

Зокрема, у сюжеті, який так і не вийшов у проекті After Live, Савік Шустер зазначив: «У мене теж є джерела в ТРК «Україна», і я знав, що не буде пропозиції (про продовження співпраці - ТК), або буде та пропозиція, від якої я буду змушений відмовитись. І тут я сам проявив ініціативу і сказав, може справді на Перший національний. Адже з часом...» Після цього Мустафа Найом уточнив, маючи на увазі Сергія Льовочкіна, главу Адміністрації президента: «З ким? З Сергієм Володимировичем?». У відповідь Савік Шустер продовжив: «В основному з ним. Я з ним не обговорював, наскільки я можу бути відкритим. Я думаю він не образиться, якщо я скажу, що він був головним фактором, який дозволив нам опинитись на Першому національному».

 

Також Мустафа Найєм зазначив, що вирізав із цього синхрону, який був в ефірі, фрагмент, де Савік Шустер обмовився про те, що в розмові з паном Льовочкіним виступав з пропозицією очолити НТКУ. «Якось я був у Сергія Володимировича Льовочкіна, і йшла розмова про реформи. Перше таке знайомство… І, я не знаю, як жарт або не жарт, сказав: коли у вас буде вакансія, я б навіть очолив Перший національний», - розповів Савік Шустер.

 

 

Нагадаємо, наприкінці лютого Мустафа Найом залишив After Live через те, що з програми вирізали синхрон Савіка Шустера про розмову із Сергієм Льовочкіним стосовно переходу Савіка на Перший національний. Сам Савік Шустер пояснив заяву Мустафи пошуками «ворогів з високим рейтингом» і запевнив, що After live залишається в ефірі, але з іншим ведучим - Георгієм Тихим.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY