Перший національний «недорого» купив у Film.ua пакет кінопоказу

2 Червня 2011
15548
2 Червня 2011
19:00

Перший національний «недорого» купив у Film.ua пакет кінопоказу

15548
Перший національний «недорого» купив у Film.ua пакет кінопоказу

Перший національний придбав у Film.ua Distribution пакет кінопоказу, який включає 37 годин контенту. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Зокрема, у цей пакет увійшли: «Сьома пелюстка», «Ігри в солдатиків», «Бог смутку і радості», «Фабрика щастя», «Королева бензоколонки-2», «Полювання за тінню», «Дні Надії», «Жіноча робота з ризиком для життя», «Головне встигнути», «12 стільців», «Ван Гог не винен», «Відданий друг», «Ми одружимось. У крайньому випадку здзвонимось», «Міський пейзаж», «Повернути Віру», «Жіночі сльози» тощо.

 

Трансляцію цих фільмів Перший розпочне з 6 червня. Як уточнили ТК у прес-службі, права на цей контент у Першого національного не ексклюзивні. Угода передбачає два покази і два повтори фільмів. Фільми канал придбав «не дуже дорого», і НТКУ дякує Film.ua, за те, що «вона зглянулася на наше становище».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15548
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мастер-оружейник
4682 дн. тому
Круто,тепреь интересные фильмы можно будет смотреть по Первому.
Джокер
4682 дн. тому
хорошо,когда умеют грамотно распоряжаться госсредствами и покупают все необходимое и по минимуму.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду