«Зеонбуду» замінили ще дві частоти

23 Травня 2012
9979
23 Травня 2012
17:17

«Зеонбуду» замінили ще дві частоти

9979
У Кегичівці після проведення експериментальних робіт
«Зеонбуду» замінили ще дві частоти

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 23 травня переоформила дві ліцензії провайдера цифрових мультиплексів МХ-1, -2, -3, -5, замінивши в них дві частоти у місті Кегичівці Харківської області.

 

У МХ-2 39 ТВК замінено на 21 ТВК, у МХ-3 - 21 ТВК на 34 ТВК.

 

Таке рішення Нацрада ухвалила, спираючись на лист Українського державного центру радіочастот (УДЦР), повідомив член Нацради Микола Фартушний.

 

УДЦР повідомив Національну раду, що за результатами проведення експериментальних робіт виникла необхідність у заміні для 39 ТВК у Кегичівці на 34 ТВК зі зміною мультиплексу, у якому він буде використовуватися, з МХ-2 на МХ-3 та для 21 ТВК зі зміною МХ-3 на МХ-2.

 

Нагадаємо, рішенням Нацради від 14 грудня 2011 року передавачі «Зеонбуду» було перенесено до Кегичівки з Первомайського. Паралельно було вилучено передавальну станцію в Краснограді, який також покривається сигналом з Кегичівки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9979
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду