Оксана Матвейчук очолила новий онлайн-підрозділ УМХ

26 Травня 2011
7000
26 Травня 2011
14:52

Оксана Матвейчук очолила новий онлайн-підрозділ УМХ

7000
Оксана Матвейчук очолила новий онлайн-підрозділ УМХ

Оксана Матвейчук обійматиме в УМХ посаду генерального директора компанії «УМХ Онлайн». Це нова компанія, яка об'єднає підрозділи інтернет-продажів, онлайн-маркетингу та розвитку продуктів. Компанія і її очільниця відповідатимуть за оптимізацію продажів інтернет-реклами, запуск нових рекламних форматів і розвиток рекламних продуктів.

 

Про це «Детектор медіа» повідомили в УМХ.

 

Як 25 травня повідомляла «Детектор медіа», Оксана Матвейчук перейшла до Українського медіахолдингу. Піар-директор УМХ Даниїл Ваховський підтвердив інформацію, але зауважив, що про деталі буде повідомлено згодом. Раніше пані Матвейчук очолювала digital-агентство AdPro агентство, яке входить до комунікаційної групи Aegis Media/GMG.  

 

«УМХ Онлайн» почне працювати 1 червня.

 

«Мы очень рады, что к нашей команде присоединился такой специалист, как Оксана Матвейчук. В первую очередь перед ней стоит задача по улучшению продаж интернет-рекламы в холдинге и расширению линейки рекламных продуктов. Оксана имеет большой опыт работы на стороне агентства, и этот опыт позволит нам лучше понять требования клиентов, и сформировать привлекательные для  рынка продукты», - каже  директор з розвитку інтернет-бизнесу UMH Андрій Борисевич.

 

«Предложение UMH является для меня очень интересным, так как позволит использовать свой опыт работы в агентстве для создания качественного рекламного продукта для рекламодателей различных категорий. Портфель UMH имеет большой потенциал в развитии рекламных возможностей медиа проектов и много ниш для создания новых качественных digital продуктов, что и будет нашей основной задачей», - зауважує Оксана Матвейчук.

 

До AdPro пані Матвейчук обіймала керівні посади в агентствах World Web Studio, Trade Up, представляла інтереси Yahoo і MEX Advertising Group в Україні.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7000
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду