detector.media
26.05.2011 14:52
Оксана Матвейчук очолила новий онлайн-підрозділ УМХ

Оксана Матвейчук обійматиме в УМХ посаду генерального директора компанії «УМХ Онлайн». Це нова компанія, яка об'єднає підрозділи інтернет-продажів, онлайн-маркетингу та розвитку продуктів. Компанія і її очільниця відповідатимуть за оптимізацію продажів інтернет-реклами, запуск нових рекламних форматів і розвиток рекламних продуктів.

 

Про це «Детектор медіа» повідомили в УМХ.

 

Як 25 травня повідомляла «Детектор медіа», Оксана Матвейчук перейшла до Українського медіахолдингу. Піар-директор УМХ Даниїл Ваховський підтвердив інформацію, але зауважив, що про деталі буде повідомлено згодом. Раніше пані Матвейчук очолювала digital-агентство AdPro агентство, яке входить до комунікаційної групи Aegis Media/GMG.  

 

«УМХ Онлайн» почне працювати 1 червня.

 

«Мы очень рады, что к нашей команде присоединился такой специалист, как Оксана Матвейчук. В первую очередь перед ней стоит задача по улучшению продаж интернет-рекламы в холдинге и расширению линейки рекламных продуктов. Оксана имеет большой опыт работы на стороне агентства, и этот опыт позволит нам лучше понять требования клиентов, и сформировать привлекательные для  рынка продукты», - каже  директор з розвитку інтернет-бизнесу UMH Андрій Борисевич.

 

«Предложение UMH является для меня очень интересным, так как позволит использовать свой опыт работы в агентстве для создания качественного рекламного продукта для рекламодателей различных категорий. Портфель UMH имеет большой потенциал в развитии рекламных возможностей медиа проектов и много ниш для создания новых качественных digital продуктов, что и будет нашей основной задачей», - зауважує Оксана Матвейчук.

 

До AdPro пані Матвейчук обіймала керівні посади в агентствах World Web Studio, Trade Up, представляла інтереси Yahoo і MEX Advertising Group в Україні.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY