Оксана Матвейчук перейшла з AdPro до УМХ, Катерина Василенко - замість неї

25 Травня 2011
10721
25 Травня 2011
16:13

Оксана Матвейчук перейшла з AdPro до УМХ, Катерина Василенко - замість неї

10721
Оксана Матвейчук перейшла з AdPro до УМХ, Катерина Василенко - замість неї

Катерина Василенко призначена директором digital-агентства AdPro, яке входить до комунікаційної групи Aegis Media/GMG. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Раніше Катерина займала посаду директора з нового бізнесу в Aegis Media/GMG, а AdPro очолювала Оксана Матвейчук. Пані Василенко приступить до своїх обов\'язків 1 червня.

 

«Оксана виконала поставлені перед нею завдання: була сформована сильна команда, розширений портфель послуг, агентство виведено на якісно новий рівень. Я впевнений, що Катерина Василенко на посту директора AdPro збереже існуючу динаміку росту і дасть новий імпульс подальшому розвитку агентства», - коментує кадрові зміни Олександр Гороховський, CEO Aegis Media/GMG.

 

За інформацією «Детектор медіа», Оксана Матвейчук переходить до Українського медіахолдингу. Піар-директор УМХ Даниїл Ваховський підтвердив цю інформацію. Найближчим часом він пообіцяв уточнити посаду пані Матвейчук.

 

Хто тепер залучатиме нових клієнтів до Aegis замість пані Василенко - Олександр Гороховський поки не анонсує.

 

Катерина Василенко зазначає, що отримана посада - новий крок у її професійному розвитку: «Останнім часом роль digital в медіа міксі значно посилилася, тому для меня ця посада, безумовно, є цікавою... В активах AdPro - багато складних проектів, і ми можемо запропонувати ринку комплексні і якісні digital-рішення».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду