«Фактор статі» – під питанням

23 Травня 2011
16060
23 Травня 2011
13:04

«Фактор статі» – під питанням

16060
«Фактор статі» – під питанням

Услід за продюсером Сергієм Неретіним шоу «Фактор статі» на ТРК «Україна» залишила основний експерт Тіна Берадзе. Чи повернеться проект в ефір, наразі невідомо. Про це пише «Дуся».

 

«Фактор статі» зник з ефіру на початку травня. В ефір вийшло лише три програми. Шоу стартувало на ТРК «Україна» 17 квітня і виходило в слоті 15.00-16.00. У середньому проект мав нижчі за середні показники: рейтинг 0,82%, частку 4,45% за «Вся Україна» та рейтинг 0,83%, частку 4,48% за «50 тис.+», аудиторія 18+.

 

В інтерв'ю «Дусі» Тіна Берадзе розповіла, що залишила проект через те, що зіткнулась з «абсолютним непрофесіоналізмом» у роботі.

 

«Сценарій для ведучих переписувався за п'ять хвилин до запису. До речі, вести проект мали Тутта Ларсен та Нагієв. Безумовно, пан Нагієв міг бути там контроверсійною фігурою. Пані Ларсен - чудова ведуча і теж була згодна взяти участь у проекті. В результаті ведучих знайшли за дві години до початку запису, і це були не Нагієв і не Ларсен. З ведучими була дуже смішна історія. Якщо ти ведуча і ти претендуєш на звання професіонала. І ти говориш "Здравствуйте" з восьмого дубля?», - сказала пані Берадзе.

 

Як розповів «Дусі» Сергій Неретін, врешті-решт Дмитро Нагієв уклав угоду з «Інтером». А керівництво ТРК «Україна» не підтримало кандидатуру Тутти Ларсен. Нагадаємо, ведучими шоу стали Марися Горобець та Богдан Трибой.

 

За словами Тіни Берадзе, через певний час після того, як проект залишили вона та Сергій Неретін, керівництво каналу прийняло рішення закрити проект.

 

Сергій Неретін зазначив, що в його роботі над цим проектом були речі, з якими він принципово не міг погодитись: «Мені здавалось, що у мене буде значно більше свободи, ніж у результаті виявилось. Є продюсери, які все вирішують, які всім розпоряджаються, а є виконавці. Я якраз був у ролі такого собі виконавця, а, чесно кажучи, амбіції у мене більші». Також, за його інформацією, команда проекту не отримала зарплату за квітень. «І поки що їм ніхто не скаже, отримають вони гроші чи ні», - додав він.

 

У прес-службі ТРК «Україна» цю інформацію поки що не коментують.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16060
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду