«Україна» навесні запустить шоу за форматом Mаlе/Female про гендерні стереотипи

20 Січня 2011
17232
20 Січня 2011
15:19

«Україна» навесні запустить шоу за форматом Mаlе/Female про гендерні стереотипи

17232
«Україна» навесні запустить шоу за форматом Mаlе/Female про гендерні стереотипи

Телеканал «Україна» готує до запуску шоу власного виробництва за форматом Mаlе/Female голландської компанії Talpa Content B.V. Прем\'єра програми запланована на весну 2011 року, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Успішно втілений в Нідерландах і Португалії, проект показує вражаючу різницю і несподівану схожість чоловіків і жінок. За допомогою наукових тестів і спеціальних запитань шоу підтверджує або спростовує стереотипи про особливості чоловіків і жінок, пропонує новий погляд як на відмінності, так і на схожість різних статей», - ідеться в повідомленні.

 

За інформацією каналу, гостями програми будуть відомі артисти, співаки, спортсмени та їхні «другі половинки». Вони стануть учасниками експериментів: жінок можуть попросити припаркувати автомобіль заднім ходом або зробити паперовий літак, а чоловіків - попрацювати звичайним секретарем або ж знайти свою дитину серед декількох немовлят. У шоу будуть як студійні, так і натурні зйомки, зокрема і зняті прихованою камерою.

 

Остаточна назва програми ще не затверджена. Також канал зараз розглядає кандидатури ведучих. Продюсером проекту став Сергій Неретін.

 

«Оригінальний формат шоу зазнає деяких змін, враховуючи ментальність українських чоловіків і жінок. Ми постараємося створити динамічніше шоу, наситивши його різними експериментами, імпровізаціями та жартами ведучих... Голландська версія досить стримана у візуальному і емоційному плані, що може бути просто неприйняте нашими глядачами», - розповів Сергій Неретін. Водночас він запевнив, що наукова основа шоу не зникне: «Все, що відбувається, будуть коментувати провідні психологи і сексопатологи країни. Таким чином, ми сподіваємося привернути увагу різних категорій глядачів».

 

За інформацією ТК, Сергій Неретін поєднуватиме роботу на «Україні» і Національній телекомпанії України, де він є керівником відділу редакторів редакції соціально-публіцистичних проектів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17232
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду