detector.media
18.05.2011 18:25
Майновий комплекс ДТРК «Крим» передали в управління Ради міністрів Криму

Уряд передав майновий комплекс державної ТРК «Крим» до сфери управління Ради міністрів АР Крим. Відповідне розпорядження Кабміну № 378-р від 11 травня оприлюднене на урядовому порталі.

 

«Прийняти пропозицію Ради міністрів Автономної Республіки Крим та Державного комітету телебачення і радіомовлення щодо передачі цілісного майнового комплексу державної телерадіомовної компанії "Крим" (м. Сімферополь, вул. Студентська, 14) до сфери управління Ради міністрів Автономної Республіки Крим», - йдеться в документі.

 

Як уточнив ТК генеральний директор ДТРК «Крим» Михайло Шматов, раніше майновий комплекс компанії перебував в управлінні Держкомтелерадіо. Ініціатива про передачу виходила з Ради міністрів. «У зв\'язку з тим, що постійно відвідують нашу компанію, керівництво автономії бачило складне фінансово-матеріальне становище. Ми фінансуємося з державного бюджету, цих коштів недостатньо. Крим готовий був допомагати, але не міг через законодавство», - пояснив він.

 

Пан Шматов сподівається, що в компанії після переходу під управління Ради міністрів поліпшиться матеріальне забезпечення й технічне оснащення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY