«Інтер» запускає розважальне шоу з Андре Таном і Кузьмою

11 Травня 2011
14455
11 Травня 2011
10:42

«Інтер» запускає розважальне шоу з Андре Таном і Кузьмою

14455
«Інтер» запускає розважальне шоу з Андре Таном і Кузьмою

21 травня на каналі «Інтер» стартує нове розважальне шоу «Жити - це модно» з дизайнером Андре Таном та шоуменом Кузьмою (Андрій Кузьмін, група «Скрябін»). Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Шоу виходитиме по суботах о 10:35.

 

За жанром це makeover-show, у якому ведучі допомагатимуть героям змінити свою зовнішність. У кожній програмі участь братимуть двоє представників однієї сім'ї. Андре Тан радитиме, як підбирати одяг і як правильно накладати макіяж. Протягом перевтілення учасники не перетинаються і не можуть дивитися на себе у дзеркало.

 

Як тільки вибір одягу і перевтілення завершено, учасники шоу зможуть побути разом. Однак як саме герої проводитимуть час - вони дізнаються перед самою подією, яку організовуватиме Кузьма. За словами автора і ведучого Андре Тана, на учасників чекає сюрприз - урочиста подія або втілення у життя якоїсь їхньої мрії.

 

Нагадаємо, до цього Андре Тан був ведучим кількох makeover-show - «Жертви моди» на Новому каналі, програми «Велике перевтілення» на «1+1», а після запуску нового сезону на «Інтері» вів рубрику у проекті «З новим ранком».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14455
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду