detector.media
11.05.2011 10:42
«Інтер» запускає розважальне шоу з Андре Таном і Кузьмою

21 травня на каналі «Інтер» стартує нове розважальне шоу «Жити - це модно» з дизайнером Андре Таном та шоуменом Кузьмою (Андрій Кузьмін, група «Скрябін»). Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Шоу виходитиме по суботах о 10:35.

 

За жанром це makeover-show, у якому ведучі допомагатимуть героям змінити свою зовнішність. У кожній програмі участь братимуть двоє представників однієї сім'ї. Андре Тан радитиме, як підбирати одяг і як правильно накладати макіяж. Протягом перевтілення учасники не перетинаються і не можуть дивитися на себе у дзеркало.

 

Як тільки вибір одягу і перевтілення завершено, учасники шоу зможуть побути разом. Однак як саме герої проводитимуть час - вони дізнаються перед самою подією, яку організовуватиме Кузьма. За словами автора і ведучого Андре Тана, на учасників чекає сюрприз - урочиста подія або втілення у життя якоїсь їхньої мрії.

 

Нагадаємо, до цього Андре Тан був ведучим кількох makeover-show - «Жертви моди» на Новому каналі, програми «Велике перевтілення» на «1+1», а після запуску нового сезону на «Інтері» вів рубрику у проекті «З новим ранком».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY