Ігор Діденко та Гліб Тимошенко стануть ведучими ранкового шоу «Інтера»

22 Березня 2011
15663
22 Березня 2011
18:42

Ігор Діденко та Гліб Тимошенко стануть ведучими ранкового шоу «Інтера»

15663
Ігор Діденко та Гліб Тимошенко стануть ведучими ранкового шоу «Інтера»

Новою парою ведучих ранкової програми каналу «Інтер» «З новим ранком» стануть екс-гравці команди КВН «ХАІ» Ігор Діденко та Гліб Тимошенко. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Ігор Діденко та Гліб Тимошенко позмінно чергуватимуться з парою ведучих Кароліною Ашіон і Костянтином Оніщенком.

 

«У нас із Глібом була давня мрія - вести прямий ефір на телебаченні. Більше того наша мрія уже підкріплена телевізійним досвідом - 4 роки в прямому ефірі ми вели ранковий проект на регіональному каналі в Харкові. Прямий ефір не зрівняється з жодним записом навіть в набільш навороченій студії», - коментує Ігор Діденко.

 

Ігор Діденко і Гліб Тимошенко - екс-гравці команди КВН «ХАІ», чемпіони КВН 1995 року, працювали на харківському 7-му каналі («Тоніс-Центр»), де вели ранкове шоу «Сьома студія», мають власну івент-агенцію - творче об'єднання «Два товарища».

 

Нагадаємо, ранковий проект «З новим «Ранком» на телеканалі «Інтер» стартував 14 лютого цього року. Програма виходить по буднях з 7:00 до 9:00 ранку в прямому ефірі. Як зазначалося, ведучими шоу, окрім Кароліни Ашіон та Костянтина Оніщенка, стали Павло Шилько, Даша Малахова, Катерина Серебрянська, Євген Комаровський, Андре Тан, Олексій Мочанов та інші.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15663
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Геть!!!
4773 дн. тому
Ужас!!Сколько можно этмми квнщиками кормить народ!!канал катится вниз.Это вам,мальчики,не ха-ха-рулить таким телеканалом.Здесь профессинализм нужен и мозги.Тут шутками -прибаутками(совсем не смешными)не отделаешься.Самый непрофессиональный менеджемент на историю канала.И работать нанем -уже непристижно. Это уже не смешно...
глядач
4773 дн. тому
зате Тимошенко буде в ефірі Інтера кожен день :-)
колега
4773 дн. тому
В прямому ефірі тільки ведучі працюють, а все інше в запису йде, Це якась профанація. В чому ж тоді сенс прямого ефіру. Чи просто тереба було бабки витратити? Дві говорячі голови, як у ляльковому театрі. Прсто смішно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду