Бі-бі-сі шукає редактора сайту Української служби

6 Травня 2011
14148
6 Травня 2011
13:05

Бі-бі-сі шукає редактора сайту Української служби

14148
Бі-бі-сі шукає редактора сайту Української служби

Всесвітня служба Бі-бі-сі (BBC World Service) оголосила конкурс на заміщення вакантної посади редактора Української служби (Editor, BBC Ukrainian). Про це повідомляє видання.

 

Редактор має опікуватись діяльністю Української служби у Києві та Лондоні. До його обов'язків входитиме керівництво мультимедійним сайтом BBC.ua («Бі-бі-сі Мій світ»), забезпечення контенту для партнерів Бі-бі-сі, а також, співпраця в межах Європейського підрозділу Всесвітньої служби та загального Бі-бі-сі.

 

Обов'язковою вимогою до кандидатів є наявність досвіду роботи на посаді редактора або в межах Бі-бі-сі, або в іншому інтернет-сайті, журналі, газеті, телеканалі або на радіо, добра обізнаність із роботою в інтернеті та готовність поглиблювати свої знання про нові технології. Кандидат також повинен мати диплом про вищу освіту, комунікативні здібності, вільно володіти українською та англійською мовами.

 

«Серед інших вимог: вичерпні знання про цільову аудиторію, інтернет-ринок та ринок мобільних послуг, вміння вести переговори та комерційну діяльність. Також треба орієнтуватися у світовому інформаційному просторі та, зокрема, Великої Британії, мати досвід управління бюджетом та прагнення якнайефективніше та найвигідніше його використовувати», - йдеться у повідомленні про вакансію Бі-бі-сі.

 

Резюме можна надсилати до 21 травня 2011 року на адресу Natalia.Rudnichenko@bbc.co.uk (зі словом editor в темі повідомлення). Інтерв'ю з відібраними кандидатами проходитимуть на початку червня.

 

29 квітня Українська служба Бі-бі-сі припинила радіомовлення. Відтепер усі її сили будуть зосереджені на сайті http://bbc.ua, а територіально - у Києві. До кінця липня у Лондоні буде скорочено майже всіх співробітників, окрім двох чи трьох, які займатимуться міжнародною інформацією та увійдуть до європейського підрозділу Всесвітньої служби Бі-бі-сі. Конкретні форми подальшої роботи Української служби ще обговорюються.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14148
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду