Янукович, Азаров і Стороженко стали головними ворогами преси за версією ІМІ та КНМП

3 Травня 2011
26965
3 Травня 2011
15:09

Янукович, Азаров і Стороженко стали головними ворогами преси за версією ІМІ та КНМП

26965
Янукович, Азаров і Стороженко стали головними ворогами преси за версією ІМІ та КНМП
Сьогодні, 3 травня, з нагоди Всесвітнього дня свободи преси, Інститут масової інформації і Київська незалежна медіа-профспілка оголосили перелік ворогів преси 2010 року.

Цього разу до списку увійшли  23 особи. Очолює антирейтинг президент України Віктор Янукович. На другому місці - прем’єр-міністр Микола Азаров. «Бронза» дісталася начальнику головного управління житлового господарства КМДА Володимирові Стороженку.

 
 Олександр Акименко (ІМІ) і Юрій Луканов (КНМП) називають імена
найбільших порушників прав журналістів
 
 
Всеукраїнський антирейтинг «Вороги преси» оголошується вже вп’яте. Він є добровільною і незалежною ініціативою Інституту масової інформації та Київської незалежної медіа-профспілки та складається на основі щорічного моніторингу порушень прав журналістів та оцінок експертів – журналістів державних і комерційних медіа.

Нагадаємо, що за підсумками рейтингу «Вороги преси-2009» за версією ІМІ та КНМП, перші три позиції посіли генеральний прокурор Олександр Медведько, народний депутат України Олександр Ткаченко та прем`єр-міністр Юлія Тимошенко.
 
Раніше, 29 квітня, власний рейтинг ворогів преси оприлюднила Національна спілка журналістів України. Першість у ньому посів народний депутат України і телевелучий Ян Табачник. На другому місці - голова Білопільської районної ради на Сумщині Василь Кубрак. Третім у цьому переліку є голова Сахновщинської районної ради (Харківська область) Володимир Прядко.

 

Історія «Ворогів преси»:

 

«Вороги преси-2010»: версія НСЖУ

 

«Вороги преси-2009»: версія ІМІ та КНМП

 

«Душителі української журналістики-2009»: версія НСЖУ

 

«Вороги преси-2008»: версія ІМІ та КНМП

 

«Вороги української журналістики-2008»: версія НСЖУ

 

«Вороги преси-2007»: версія ІМІ та КНМП

 

«Душителі свободи слова-2007»: версія НСЖУ

 

«Вороги преси-2006»: версія ІМІ та КНМП

  

«Детектор медіа» 
Фото Лілії Зінченко 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26965
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
4744 дн. тому
Объявляю телевизионные каналы, представленные на конференции, идиотами. 5-й канал - идиот №1, TBi - идиот №2, телеканал "Студия 1+1" - идиот №3.
Вечная память 4-му президенту!
4745 дн. тому
Януковича "малина" здесь http://vgolos.com.ua/blog/291.html
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду