detector.media
03.05.2011 15:09
Янукович, Азаров і Стороженко стали головними ворогами преси за версією ІМІ та КНМП
Сьогодні, 3 травня, з нагоди Всесвітнього дня свободи преси, Інститут масової інформації і Київська незалежна медіа-профспілка оголосили перелік ворогів преси 2010 року.

Цього разу до списку увійшли  23 особи. Очолює антирейтинг президент України Віктор Янукович. На другому місці - прем’єр-міністр Микола Азаров. «Бронза» дісталася начальнику головного управління житлового господарства КМДА Володимирові Стороженку.

 
 Олександр Акименко (ІМІ) і Юрій Луканов (КНМП) називають імена
найбільших порушників прав журналістів
 
Повний список «Ворогів преси» та їхні порушення.
 
Всеукраїнський антирейтинг «Вороги преси» оголошується вже вп’яте. Він є добровільною і незалежною ініціативою Інституту масової інформації та Київської незалежної медіа-профспілки та складається на основі щорічного моніторингу порушень прав журналістів та оцінок експертів – журналістів державних і комерційних медіа.

Нагадаємо, що за підсумками рейтингу «Вороги преси-2009» за версією ІМІ та КНМП, перші три позиції посіли генеральний прокурор Олександр Медведько, народний депутат України Олександр Ткаченко та прем`єр-міністр Юлія Тимошенко.
 
Раніше, 29 квітня, власний рейтинг ворогів преси оприлюднила Національна спілка журналістів України. Першість у ньому посів народний депутат України і телевелучий Ян Табачник. На другому місці - голова Білопільської районної ради на Сумщині Василь Кубрак. Третім у цьому переліку є голова Сахновщинської районної ради (Харківська область) Володимир Прядко.

 

Історія «Ворогів преси»:

 

«Вороги преси-2010»: версія НСЖУ

 

«Вороги преси-2009»: версія ІМІ та КНМП

 

«Душителі української журналістики-2009»: версія НСЖУ

 

«Вороги преси-2008»: версія ІМІ та КНМП

 

«Вороги української журналістики-2008»: версія НСЖУ

 

«Вороги преси-2007»: версія ІМІ та КНМП

 

«Душителі свободи слова-2007»: версія НСЖУ

 

«Вороги преси-2006»: версія ІМІ та КНМП

  

«Детектор медіа» 
Фото Лілії Зінченко 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY