Добкін виділив на програму розвитку інформаційного простору майже 30 млн грн

24 Квітня 2011
23719
24 Квітня 2011
19:48

Добкін виділив на програму розвитку інформаційного простору майже 30 млн грн

23719
Добкін виділив на програму розвитку інформаційного простору майже 30 млн грн
Майже три десятки мільйони бюджетних гривень Харківська обласна рада спрямує на програму розвитку інформаційного простору. Про це пишуть «Комментарии».
 
Понад 10 млн. грн. отримає видання обласної ради «Слобідський край», ще 7,3 млн. районні газети. Програма розвитку інформаційного простору ухвалена на п’ять років.
Таке рішення на сесії облради підтримали 102 депутати, переважно представники Партії регіонів. Опозиціонери ж назвали провладні комунальні видання «пилососом бюджетних коштів». 

Представники профільної комісії висловили думку, що програма розвитку інформаційного простору навряд чи забезпечить можливість доступу харків’ян до якісної і об’єктивної інформації. Бо кошти, які можна було витрати на розвиток інтернет-простору і суспільного телебачення і завдяки яким можна було б контролювати діяльність влади, передали комунальним виданням, які можуть перетворитися на «агітки».

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23719
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду