Михайло Добкін визнав, що знімався у славнозвісному ролику, але каже про підміну слів Кернеса

30 Вересня 2007
1312
30 Вересня 2007
21:08

Михайло Добкін визнав, що знімався у славнозвісному ролику, але каже про підміну слів Кернеса

1312
Михайло Добкін визнав, що знімався у славнозвісному ролику, але каже про підміну слів Кернеса

Міський голова Харкова Михайло Добкін заявляє, що відеоролик, що дискредитує мера і в якому зафіксовані зйомки його передвиборного звернення до харків'ян, змонтований.

 

Відповідаючи на питання журналістів у неділю в Харкові, Добкін визнав, що передвиборний ролик відповідного змісту дійсно записувався, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

 

"Ми його знімали. Мій голос відповідає дійсності", - заявив мер.

 

"Дійсно, у закритому приміщенні я дозволив собі вжити нецензурні вислови. Але озвучка вирізана і підставлена. Кернес (секретар міськради Геннадій Кернес) не промовляв 90% того, що там є", - додав він.

 

Добкін також закликав подумати, що цинічніше: дозволити собі трохи "міцних висловів" у закритому приміщенні чи тиражувати ці вислови у відкритому інформаційному просторі, у тому числі по телебаченню.

 

Мер відзначив, що знає, хто оплачував розміщення цього ролика, додавши, що місце для розміщення компромату було заброньовано за два тижні і на розміщення витрачено близько 60 тисяч доларів.

 

У той же час він не назвав цих людей. Він має намір розібратися, яким чином ці люди могли одержати відповідні відеокадри і потім оприлюднить інформацію. Мер також додав, що позиватися з цього приводу не має наміру. Також Добкін відзначив, що за його даними готується "ще один цікавий сюжет для поширення в Інтернеті".

 

Відеоролик про зйомки передвиборного звернення Добкіна лідирує в рейтингах найвідвідуваніших відеосюжетів на низці інтернет-ресурсів України і Росії, а також певний час перебував у першій десятці найпопулярніших відео міжнародного сервісу YouTube.  У ньому нинішній секретар міськради Кернес керує зйомками і диктує Добкіну, як слід поводитися. У ролику звучить багато нецензурної лайки.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1312
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду