На території зйомок реаліті-шоу «Дом-2» стався вибух. Порушено кримінальну справу

24 Квітня 2011
19058
24 Квітня 2011
13:55

На території зйомок реаліті-шоу «Дом-2» стався вибух. Порушено кримінальну справу

19058
На території зйомок реаліті-шоу «Дом-2» стався вибух. Порушено кримінальну справу

Сьогодні, 24 квітня на локації, де знімається реаліті-шоу «Дом-2», пролунав вибух, повідомляє РІА «Новости» із посиланням на прес-службу ТНТ.

 

«Попередньо встановлено, що 24 квітня поточного року близько 6 години ранку під час обходу території два охоронці виявили в паркані, що відгороджувала знімальний майданчик, підозрілий рюкзак. При спробі витягти його прогримів вибух, в результаті якого один з охоронців отримав численні тілесні ушкодження і в даний час госпіталізований. На місці події працює оперативно-слідча група», - цитує РІА «Новости» повідомлення Головного слідчого управління СК РФ у Московській області. 

 

За фактом вибуху порушено Кримінальну справу за трьома статтями:«незаконний обіг вибухових речовин», «незаконне виготовлення вибухових речовин» та «заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю» 

 

Раніше представник управління інформації ГУВС Підмосков'я повідомив РІА «Новости», що встановлено підозрюваного у вибуху. Прес-служба телеканалу ТНТ, на якому виходить реаліті-шоу, у коментарях агентству повідомила, що «ситуацію взяли під контроль відповідні служби (МВС, ФСБ)». Подробиці телеканал обіцяє оприлюднити в понеділок. Відомо, що після вибуху усіх учасників зйомок евакуювали.

 

«Дом», «Дом-2» виходить з 11 травня 2004 року з ведучими Ксенією Собчак, Ксенією Бородіною, а також з грудня 2008 року - Ольгою Бузовою. Головним призом заявлений житловий будинок у Московській області, побудований, за задумом організаторів програми, самими учасниками. Будинок мають розіграти після закриття телепроекту пари, що утворилися під час гри, за підсумками голосування телеглядачів. Дата закінчення проекту невідома, при цьому «Дом-2» вже став найтривалішим реаліті-шоу в історії, за що у 2005 році був включений до книги рекордів Гіннесса.

 

Пресненський суд Москви 4 квітня заборонив трансляцію реаліті-шоу «Дом-2» в денний час, задовольнивши тим самим позов групи батьків, які домагалися заборони на трансляцію передачі вдень, так як, на їхню думку, в ній містяться сцени еротичного змісту, шкідливі для дітей.

 

Юристи ТНТ оскаржили це рішення. Судова колегія у цивільних справах Верховного суду в початку жовтня 2010 року скасувала рішення Пресненського районного суду Москви і Мосміськсуду, що обмежували трансляцію шоу, повернувши матеріали справи на новий розгляд.

 

«Детектор медіа»

 


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19058
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду