На місці зйомок «Дома-2» виявили ще одну вибухівку (+ВІДЕО)

25 Квітня 2011
10527
25 Квітня 2011
09:03

На місці зйомок «Дома-2» виявили ще одну вибухівку (+ВІДЕО)

10527
На місці зйомок «Дома-2» виявили ще одну вибухівку (+ВІДЕО)
Виявлено другий вибуховий пристрій на знімальному майданчику реаліті-шоу «Дом-2» в Підмосков'ї. Про це з посиланням на власне джерело в правоохоронних органах Москви повідомляє РІА «Новости». 
 
За цією інформацією, за 150 метрів від місця попереднього вибуху знайшли другий рюкзак із 5-літровим балоном, що містив газ, будильник і дві батарейки, з'єднані проводами. «У разі ушкодження такого пристрою, він міг знищити кілька будівель на знімальному майданчику», - сказав співрозмовник агентства. Цю вибухівку було знешкоджено.
 
Напередодні, 24 квітня, міліція затримала підозрюваного в організації вибуху. Нимвиявився приїжджий з Новокузнецька Сергій Ляпін, пише «Газета.Ру» з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах. За цими даними, чоловіка виявили недалеко від місця інциденту, в Істрінському районі Підмосков'я. Йому пред`явлено офіційні звинувачення. За інформацією РІА «Новости», таким чином Ляпін вирішив помститися одному з охоронців телешоу, який раніше його побив. Після цього, на початку 2011 року, постраждалий звертався відділу карного розшуку Істринського району, де йому рекомендували подати заяву місцевому мировому судді, оскільки Ляпін не зняв побоїв. Згодом він опублікував в інтернеті звернення до правоохоронців, де заявляв, що не бачить реакції міліції на його скарги. 
 
Як зазначає РІА «Новости», наводячи дані власних джерел у правоохоронних органах, підозрюваний кілька разів намагався стати учасником шоу «Дом-2», однак не проходив кастинги. Як зазначає агенство, раніше цей 39-річний чоловік мав судимість за крадіжку умовно і за зберігання наркотиків.
 

Як повідомляла ТК, 24 квітня на локації, де знімається «Дом-2», пролунав вибух, під час якого постраждало два охоронці. Порушено Кримінальну справу за трьома статтями: «незаконний обіг вибухових речовин», «незаконне виготовлення вибухових речовин» та «заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю».

 

 

 

  

  

  

  

  

  

 

Відео 

 

Реаліті-шоу виходить з 11 травня 2004 року з ведучими Ксенією Собчак, Ксенією Бородіною, а також з грудня 2008 року - Ольгою Бузовою. Головним призом заявлений житловий будинок у Московській області, зведений самими учасниками. Дата закінчення проекту невідома, при цьому «Дом-2» вже став найтривалішим реаліті-шоу в історії, за що у 2005 році був включений до книги рекордів Гіннесса.

 

Пресненський суд Москви 4 квітня заборонив трансляцію реаліті-шоу «Дом-2» в денний час, задовольнивши тим самим позов групи батьків, які домагалися заборони на трансляцію передачі вдень, так як, на їхню думку, в ній містяться сцени еротичного змісту, шкідливі для дітей.

 

Юристи ТНТ оскаржили це рішення. Судова колегія у цивільних справах Верховного суду в початку жовтня 2010 року скасувала рішення Пресненського районного суду Москви і Мосміськсуду, що обмежували трансляцію шоу, повернувши матеріали справи на новий розгляд.

 

«Детектор медіа»

Відео - http://rian.ru 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10527
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду