23 грудня НЕК обговорить «Аналіз крові» (Новий канал), «Дом-2» (ТЕТ) та канал АТВ

17 Грудня 2009
9169
17 Грудня 2009
13:49

23 грудня НЕК обговорить «Аналіз крові» (Новий канал), «Дом-2» (ТЕТ) та канал АТВ

9169
23 грудня НЕК обговорить «Аналіз крові» (Новий канал), «Дом-2» (ТЕТ) та канал АТВ

23 грудня 2009 року об 11:00 відбудеться засідання Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, повідомляє сайт НЕК.

 

До порядку денного внесені питання: організація роботи щодо забезпечення дотримання законодавства у сфері захисту суспільної моралі в окремих областях; стан виконання рішень комісії за вересень-листопад цього року; дотримання законодавства у сфері захисту суспільної моралі суб'єктами підприємницької діяльності та ЗМІ.

 

На засіданні комісії будуть зроблені висновки за матеріалами досліджень окремих програм «Телекомпанії «АТВ», «Аналіз крові» (Новий канал); «Дом- 2» (телеканал ТЕТ), а також публікацій у журналі «Потребитель+Власть».

 

Також під час засідання комісія спланує свою роботу на 2010 рік та обговорить проект плану проведення Всеукраїнського тижня протидії шкідливим звичкам.

 

Отримати акредитацію представники ЗМІ зможуть до 16:00 22 грудня 2009 за телефоном 486-16-99.

 

Засідання проходитиме в прес-центрі Державного комітету України з питань телебачення і радіомовлення, за адресою:

місто Київ, вул. Хрещатик, 26.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9169
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду