«Інтер» купив Big Brother?

13 Квітня 2011
14443
13 Квітня 2011
12:15

«Інтер» купив Big Brother?

14443
І придбав документальні цикли Science Exposed (National Geographic Channel) та Generals at War
«Інтер» купив Big Brother?

Під час Канського телеринку канал «Інтер» імовірно придбав опціон на формат реаліті-шоу  Big Brother. Про це повідомляє Media Business Reports, зазначаючи, що таке повідомлення  з'являлося під час MIP TV кілька разів, але офіційно воно не підтверджене.

 

Як зазначили «Детектор медіа» у прес-службі «Інтера», наразі формується програмна сітка нового сезону, тому будь-яку інформацію щодо нових форматів канал не коментує. 

 

Оригінальне шоу Big Brother - формат реаліті, адаптований у понад 20 країнах. Програма стартувала 1999 року на нідерландському кабельному каналі Veronica-TV. Головна ідея була запозичена з антиутопії Джорджа Оруела «1984». У Британії шоу Big Brother вийшло в ефір у 2000 році. Згодом у програми  з'явилися «клони» у різних країнах світу - Швейцарії, Росії, Таїланді.

 

Також «Інтер» придбав у британської дистриб'юторської компанії Parthenon Entertainment телевізійні права на територію України на документальні цикли «Піддані науці» (Science Exposed, 12 програм по 50 хвилин) і «Генерали на війні» (Generals at War, 6 епізодів по 60 хвилин).

 

Творці Science Exposed з National Geographic Channel за допомогою наукових експериментів пояснюють різноманітні явища та феномени, а в циклі «Генерали на війні» розповідається про 6 найбільш відомих полководців та їхні перемогах на полях битв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14443
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4669 дн. тому
Big brother is watching you!
sea
4732 дн. тому
алілуйя! ще кілька місць російським гастарбайтерам.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду