detector.media
13.04.2011 12:15
«Інтер» купив Big Brother?
І придбав документальні цикли Science Exposed (National Geographic Channel) та Generals at War

Під час Канського телеринку канал «Інтер» імовірно придбав опціон на формат реаліті-шоу  Big Brother. Про це повідомляє Media Business Reports, зазначаючи, що таке повідомлення  з'являлося під час MIP TV кілька разів, але офіційно воно не підтверджене.

 

Як зазначили «Детектор медіа» у прес-службі «Інтера», наразі формується програмна сітка нового сезону, тому будь-яку інформацію щодо нових форматів канал не коментує. 

 

Оригінальне шоу Big Brother - формат реаліті, адаптований у понад 20 країнах. Програма стартувала 1999 року на нідерландському кабельному каналі Veronica-TV. Головна ідея була запозичена з антиутопії Джорджа Оруела «1984». У Британії шоу Big Brother вийшло в ефір у 2000 році. Згодом у програми  з'явилися «клони» у різних країнах світу - Швейцарії, Росії, Таїланді.

 

Також «Інтер» придбав у британської дистриб'юторської компанії Parthenon Entertainment телевізійні права на територію України на документальні цикли «Піддані науці» (Science Exposed, 12 програм по 50 хвилин) і «Генерали на війні» (Generals at War, 6 епізодів по 60 хвилин).

 

Творці Science Exposed з National Geographic Channel за допомогою наукових експериментів пояснюють різноманітні явища та феномени, а в циклі «Генерали на війні» розповідається про 6 найбільш відомих полководців та їхні перемогах на полях битв.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY