Держохорона виривала в журналіста «Української правди» камеру, щоб не знімав кортеж

12 Квітня 2011
13821
12 Квітня 2011
19:44

Держохорона виривала в журналіста «Української правди» камеру, щоб не знімав кортеж

13821
Держохорона виривала в журналіста «Української правди» камеру, щоб не знімав кортеж

Представник державної служби охорони на перетині вулиць Шовковичної і Лютеранської в Києві перешкоджав журналістам знімати проїзд кортежу, який виїжджав із воріт Адміністрації президента. Інцидент стався 12 квітня близько 18.30, повідомляє «Українська правда».

 

Зокрема, службовець почав виривати камеру в журналіста «Української правди», пояснюючи це тим, що проїзд кортежу заборонено знімати. На прохання журналіста представитися чоловік відповів відмовою. «Я не буду тобі представлятися. Ви не будете тут знімати. Я зараз розіб'ю об'єктив», - сказав він.

 

У момент проїзду кортежу охоронець почав виривати камеру в журналіста з рук, не дав зняти жодного кадру і погрожував її розбити.

 


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13821
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
s_brun
4765 дн. тому
Для "На хрена вам мое имя ?". Починати мабуть потрібно з тебе....
На хрена вам мое имя ?
4766 дн. тому
Зажравшиеся продажные журналюги, кторым не дают покоя лавры вашего коллеги, которому уже дали в морду (он будет еще долго ходить по судам :)))) - могут и дальше продолжать в том же духе. Пока им действительно не разобьют их рыла об их же камеру :)))))) Да еще об асфальт и добавят :))))))))
EURONEWS
4766 дн. тому
НЕ ПОКАЗЫВАЕТ ДОКУМЕНТЫ, НАПАДАЕТ - ГАЗОМ В ЛИЦО И СДАТЬ МИЛИЦИИ. А ПОТОМ ПУСТЬ ОТВЕЧАЕТ, РАЗ СВЕРХБОДИГАРДОМ СЕБЯ ПРЕДСТАВИЛ. НАСМОТРЕЛИСЬ ФИЛЬМОВ ПРО БОНДА, НЕДОРАЗВИТЫЕ ДАРМОЕДЫ. БАЛЛАСТ В СТРАНЕ ПОРА УЧИТЬ УМУ РАЗУМУ. БЫДЛЯЧЕСТВО ЗАШКАЛИВАЕТ.
L'amurchik
4766 дн. тому
Нужно было этому охраннику в табло дать...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду