За просування сайту «Євро-2012» держава заплатить 300 тис. грн

11 Квітня 2011
19084
11 Квітня 2011
18:46

За просування сайту «Євро-2012» держава заплатить 300 тис. грн

19084
А раніше заплатила 150 тис. грн за оновлення сайту
За просування сайту «Євро-2012» держава заплатить 300 тис. грн

Державне інформагентство «Укрінформ» 31 березня 2011 року уклало угоду з ТОВ «Інтернет-Технолоджіс» на рекламну кампанію з просування сайту http://www.ukraine2012.gov.ua/ в мережі інтернет та пошукових системах. Вартість просування склала 300 тис. грн. Розпорядником коштів виступило Нацагентство з підготовки до «Євро-2012». Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Експерт «Наших грошей» з питань інтернет-технологій вважає, що виділені кошти як мінімум в 10, а то і в 100 разів перевищують вартість просування сайту. В інтернеті є оголошення про такі послуги за ціною $150 на місяць. На просування сайту залишилось півтора року, отже, за такі послуги можна заплатити близько $3000, або 30 тис. грн.

 

«За названу вами суму будь-який сайт можна розкрутити до меж Сонячної системи. Тим більш у цього сайту є привілейоване становище, бо ж він є офіційним державним сайтом, а значить на ньому мають бути першоджерельні новини. А значить вони мають бути цитованими іншими виданнями, що саме по собі "розкручує" сайт», - вважає експерт.

 

ТОВ «Інтернет-Технолоджіс» створено за кілька тижнів до проведення закупівлі.

 

ТК звернулася із запитом до головного редактора інформаційного центру «Україна 2012» Юрія Пільчевського і чекає на відповідь.

 

Раніше «Укрінформ» заплатив 150 тис. грн. за оновлення єврофутбольного сайту.

 

«Укрінформ» 31 березня також провів закупівлю послуг у сфері радіомовлення і телебачення для підготовки до фінальної частини чемпіонату «Євро-2012» у ТОВ «ЕС комюнікейшн груп» на суму 892 тис. грн. Раніше ця компанія виграла єврофутбольні підряди на суму щонайменше 4,3 млн. грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19084
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду