«Едіпрес Україна» запустить чотири хобі-журнали, три з них - україномовні

7 Квітня 2011
16811
7 Квітня 2011
15:57

«Едіпрес Україна» запустить чотири хобі-журнали, три з них - україномовні

16811
«Едіпрес Україна» запустить чотири хобі-журнали, три з них - україномовні

У квітні 2011 видавничий дім «Едіпрес Україна» запустить нові видання про хобі:  україномовні «Сабіна. Бебі», «Сабіна. Кіндер», «В\'язання» та російськомовний «Вяжем домашним любимцам». Про це повідомляє прес-служба видавничого дому.

 

Стартовий тираж кожного видання - 10 000 екземплярів, журнали розповсюджуватимуться по всій Україні. 

 

«Видання цього сегменту дуже слабо представлені в Україні, в той час як у Росії, наприклад, існує більше 25 видань з в\'язання і близько 16 з рукоділля... Ми вирішили підтримати зростаючий попит і активніше розвивати сегмент хобі в Україні, видаючи продукт з розрахунком особливостей нашого ринку і інтересів наших жінок», - говорить Інна Рик, генеральний директор «Едіпрес Україна».

 

Зазначимо, «Едіпрес Україна» також видає такі журнали про в\'язання як «Сабрина», «Маленькая Диана», «Мама вяжет», «Лучшие модели для детей», «Сабрина. Беби», «Сабрина.Киндер», «Вязание, спецвыпуск Сабрина», «Вяжем домашним любимцам», «Диана.Мода», «Креатива» та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16811
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
4770 дн. тому
Нарешті хоч хтось почав робити журнали українською. З задоволенням передплачу для дружини.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду