«Едіпрес Україна» запускає журнал про квіти

21 Лютого 2011
20385
21 Лютого 2011
17:17

«Едіпрес Україна» запускає журнал про квіти

20385
«Едіпрес Україна» запускає журнал про квіти

Видавництво «Едіпрес Україна» випустить нове щомісячне видання «Цветник от А до Я». Цільова аудиторія журналу - жінки 30-65 років, що мешкають у великих містах. Тематика - кімнатні та садові квіти, зазначається у повідомленні видавництва.

 

Журнал виходитиме обсягом 36 сторінок заявленим накладом 50 тис. екземплярів. Рекомендована роздрібна вартість - 2,95 грн. Перший номер з'явиться на полицях 23 лютого.

 

«Успех и растущий спрос на журнал "Дача от А до Я" вдохновил на создание нового издания по теме цветоводства. Журнал "Цветник от А до Я" для тех, кто влюблен в цветы. А так как издание по большей части состоит из писем читателей, то и создают его люди, увлеченные цветами. Издание поможет разобраться в тонкостях ухода за цветами, а также познакомит читателя с новыми видами и сортами прекрасных растений. Также к созданию журнала привлечены ведущие специалисты и научные сотрудники в области растениеводства, которые отвечают на вопросы и дают дельные советы и рекомендации», - коментує запуск видання його головний редактор Олексій Татьянченко.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20385
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду