«Інтер» шукає редактора ефіру, «Едіпрес Україна» − редакторів у два журнали

18 Березня 2010
6943
18 Березня 2010
16:14

«Інтер» шукає редактора ефіру, «Едіпрес Україна» − редакторів у два журнали

6943
«Інтер» шукає редактора ефіру, «Едіпрес Україна» − редакторів у два журнали

Кілька великих видавництв та телеканалів розмістили на job-сайтах оголошення про вакансії.

 

Так, «Сегодня» шукає журналістів в рубрику «Освіта» та «Житло». Видавництву «Едіпрес Україна» потрібні бренд-менеджер, редактори журналів «Юная леди» та «Твой малыш».

 

Видавництво «Пресцентр» («Газета по-киевски») запрошує на роботу більд-редактора, «Бурда-Україна» - випускового редактора для комп'ютерного журналу, а KP Media - контент-редактора сайту IVona (рубрики «Діти» та «Вагітність», зарплата - 3000 грн).

 

Інформагентство «Українські новини» шукає випускового редактора, редактора фотосервісу та репортера економічної тематики, а «ЛігаБізнесІнформ» - редактора щоденного ділового ресурсу.

 

З телеканалів, як і зазвичай, багато вакансій має СТБ. Це керівник відділу дизайну власного виробництва, керівники проектів «Неймовірні історії кохання» та «У пошуках істини» та інші, деякі з яких анонсовані ще кілька місяців тому.

 

«Інтер» шукає редактора ефіру та редактора відділу анонсів.

 

«Детектор медіа»

 

  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6943
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читаДтч
5170 дн. тому
а платить своим сотрудникам, чтобы не уходили? Не?
масянчик
5170 дн. тому
Не, лучше без Баскова)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду