«Інтер» відкрив корпункт у Кіровограді

6 Квітня 2011
17176
6 Квітня 2011
16:34

«Інтер» відкрив корпункт у Кіровограді

17176
«Інтер» відкрив корпункт у Кіровограді

Компанія «Національні інформаційні системи» (програми «Новини», «Подробиці», «Подробиці тижня») 6 квітня відкрила п'ятнадцятий регіональний корпункт телеканалу «Інтер». Корпункт розташовуватиметься у Кіровограді.

 

Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Кіровоградська знімальна група охоплюватиме центральні райони України.

 

Наразі регіональні корпункти телеканалу «Інтер» працюють також у Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Львові, Одесі, Харкові, Луганську, Рівному, Ужгороді, Херсоні, Чернівцях, Івано-Франківську, Вінниці, Криму.

 

Нагадаємо, 1 квітня, канал «Інтер» відкрив корпункт у Варшаві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17176
Теги:
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кутєпов
4922 дн. тому
А прес-служба "Інтера" не вказує імен кіровоградського журналіста й оператора, які будуть знімати сюжети? Це ж цікаво, принаймні тамтешнім журналістам, хто читає ТК. Чи орієнтир винятково на столицю?))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду