Ірина Геращенко: НУНС забезпечить фінансування корпункту НТКУ в Брюсселі

30 Травня 2008
18074
30 Травня 2008
15:25

Ірина Геращенко: НУНС забезпечить фінансування корпункту НТКУ в Брюсселі

18074
Ірина Геращенко: НУНС забезпечить фінансування корпункту НТКУ в Брюсселі

Народний депутат, член партії «Народний союз «Наша Україна» Ірина Геращенко заявляє, що «Наша Україна» пропонуватиме внесення змін до Держбюджету з метою надання додаткових коштів Першому національному телеканалу для відкриття власного кореспондентського пункту в Брюсселі. Про це, як передає кореспондент «Главреда», вона сказала на презентації громадської кампанії «НАТО – ТАК!».

 

За її словами, це дозволить Україні отримувати всю необхідну інформацію про Північно-Атлантичний альянс з перших вуст.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18074
Читайте також
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5954 дн. тому
Гроші в НТКУ є! Керівництво "новин" по п"ять окладів премії собі виписало, так що не звертайтесь до Геращенко - а торбіть своїх босів! Інформацію достовірна - профком протестував і може підтвердити. А ви кажете - новини - секондо хенд - та там же така звитяжна праця - 15 тис грн зарплата у менеджерів!
стомлений читач цього сміття
5955 дн. тому
Не виключено, що вонючки про журналістів пише саме ж керівництво редакції. Там зараз такі стосунки. Ні, щоб порадіти - вашій же компанії хочуть дати підтримку - так попільше лайна треба вилити. Цікаво. колись цьому буде край?
тому, кто вечно будет в дерьме
5956 дн. тому
Блоггери! Заспокойтесь! Ті, чиї імена ви згадуєте ніякого відношення до корпункту в Брюселі (якого нема і навряд чи він буде!) не мають. І, що характерно, не хочуть мати! Всі ці писульки ми вже обговорили і обсміяли на випуску! Є в житті інші, більш приємні речі! І це зовсім не корпункт в Брюселі. А щодо грошей - то їх завжди буде мало, особливо таким брудним і заздрісним - та ще й боягузам - як ви. Що подобається жінок ображати, прикриваючись ніком? Не захлиніться своїми лайками!
солдат
5957 дн. тому
І Янек хай підкине, він же підписувався. А що кажуть Луценки, вони проти НАТО?
ы
5957 дн. тому
а по поводу денег от НУНс, ну что же деньги не пахнут... Предлагаю всем партиям скинуться на зарубежные корпункты для ут-1, чтобы равновесие удержать...
ЧИЖИК
5957 дн. тому
Чекали змін, а віз і нині там. Чекали грошей, але грошей в компанії катма. Одначе, терміново відремонтували "чорний вхід", перетворивши його на "білий і пухнастий". Бо 1 -го червня марафон, бо буде купа начальства!!! Ірино! Шукайте гроші на Брюсель! Браво!
Кока
5957 дн. тому
Темченко хамло редкое. Кстати она типа выходит замуж и по любэ переезжает в Брюссель. Так что все сходится!
Снова в дерьме
5957 дн. тому
Эх бабы , бабы. Поглотали уже слюнки - корпункт да еще и в Брюселе! Уважение и стабильный доход, переезд за кордон и стремительная карьера. Попуститесь. Джерела про сынка чьего не правду говорят. Илащук, любитель мужчин лет сорока, настоял что этим спецкором была девушка! Уже вижу - Скотникова покидала сеточки с кабачками и апельсинами и быстро на 10 этаж к нашему коту Ваське, Небылица намежет губки и не будет ныть что ее много нагружабт работой, Ирина Маркина за день перекраситься в рыжий цвет - Я УЖО НЕ БЛОНДИНКА! А фиг вам! И нам тоже кстати. Штат новостей уже пополнился милой девицей Ольгой Тимченко, бывшим журналистом Нового канала, которая месяцев 8 сидела без работы. Ее уже ньюс рум заметил. Хотя это существо с минимумом интелекта и макасимально выпирающими частями тела уже на работу и забила. А зачем? Недзельский, милейший сеньйор и голубой варишка, уже сосватал госпожу Тимченко на должность этого кореспондента. Операторы! Вы знаете с кем нада дружить! Брюсель - трали вали на вокзале. А вот кто из журналистов будет принимать перегоны Тимченко изза границы? Никто. Наши простофили начальники - чужих в Брюссель, а своим черную зарплату вовермя не могут дать. И будем мы все сидеть в дерьме, бабы. И отдельно Васе Илащуку, который постоянно читает Телекритику - НАВЕДИ ПОРЯДОК НА НОВОСТЯХ. Сколько можна наблюдать это протистояние тебя и Федорива! ДЕНЕГ ДАЙ! Ты в курсе что из каналов на УТ1 чуть не самая низкая зарплата. Ну хоть в полтора раза подними. И отшей от себя Скотникову, со своими советами, у тебя ж мозги не только чтоб вести презентации новой водки и бесплатно есть на фуршетах. Всем цьом. Ирина.
не верю
5957 дн. тому
м-г, а как неупереджені змі та вільна журналістика... що фінансується з партійного бюджету?!
NB
5957 дн. тому
З конфедиційних джерел: завідуючим корпункту призначать сина Романа Недзельського та Оксани Білозір.
Schreibikus
5957 дн. тому
Іро,а для чого "додаткеові кошти", коли й ті, які видяляються "невідомо" куди витрачаються? На що,як і кому? Перепитайте своїх колег- рубана з інституту стартегічних досліджень, Богатирьової,Балоги. Де та робота по єворопейській інтеграції? Й для чого нам корпункт в Брюселі? Красиве місто, з червоними ліхтарями, центром НАТО. Але ж "політика" вирішується тут, в Україні. Від того, що показуватимуть Брюсель, думка в люмпена не поміняється. Треба запроваджувати всеобуч тут, на телебаченні,газетах.Хай розповідають фахівці. А не давати безкоштовну антирекламу шовіністам, корніловіим,зюгановим,жириновським,грачам тощо.Для чого їх взагалі показувати? Є Держава чи немає? Чому в студії не запрошують компетентних фахівців, наших, європейських ,а цих горлопанів, які й впливають на такий результат?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду