Канал UBR оновив дизайн та інформаційне наповнення (ФОТО)

29 Березня 2011
18287
29 Березня 2011
14:38

Канал UBR оновив дизайн та інформаційне наповнення (ФОТО)

18287
Канал UBR оновив дизайн та інформаційне наповнення (ФОТО)

Діловий канал Ukrainian Business Resource (UBR) оновив графічний стиль каналу, його формат, а також інформаційне наповнення. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Із 26 березня змінився логотип каналу, оформлення студії і всі графічні елементи UBR, які відтепер зроблені у червоному кольорі.

 

Окрім цього, на каналі стартував новий проект «Інформаційний вечір», який виходитиме у слоті 20:00-22:00. В рамках програми ведучий у прямому ефірі підбиває підсумки основних подій дня і аналізує актуальні економічні, політичні і соціальні тенденції України і світу. Гості студії - великі гравці ринку, експерти.

 

«Для сучасного темпу життя восьма година вечора є своєрідною межею. З одного боку, потік подій стає меншим, з іншої - за день набирається така кількість новин, що виникає потреба чітко розділяти і класифікувати їх за важливістю і низкою інших критеріїв. Саме тому нами було прийнято рішення розширити уже звичний для нашого глядача формат Breaking News концентрованим аналітичним медіапродуктом», - говорить Михайло Іртлач, директор з маркетингу UBR.

 

 

UBR

 

 

 

UBR

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18287
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ттт
4780 дн. тому
Те же яйца, только в профиль...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду