«Iнтерфакс-Україна» подасть позов проти сайту «Фраза» за першоквітневий жарт

2 Квітня 2011
11669
2 Квітня 2011
10:28

«Iнтерфакс-Україна» подасть позов проти сайту «Фраза» за першоквітневий жарт

11669
«Iнтерфакс-Україна» подасть позов проти сайту «Фраза» за першоквітневий жарт

Iнформацiйне агентство «Iнтерфакс-Україна» підготує i подасть позов про компенсацію шкоди, завданої дiловiй репутації, проти сайту «Фраза», який опублiкував у п'ятницю з посиланням на агентство iнформацiю про звiльнення прем'єр-мiнiстра України Миколи Азарова. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

«Сайт "Фраза", маючи своєрідне почуття гумору, вирішив у такий спосіб відзначити 1 квітня, забувши при цьому про неприпустимість "жартiв" iз відомими в усьому свiтi компанiями», - сказав директор агентства Олександр Мартиненко.

 

Як сказав пан Мартиненко, зважаючи на те, що iнформацiя набула великого поширення в інтернетi, репутацiї агентства, на його думку, завдано шкоди: «Наші юристи визначать розмір цієї шкоди в матеріальному обчисленні й найближчим часом підготують вiдповiдний позов. Сподіваюся, це допоможе нашим колегам зрозуміти, що жартувати й веселитися можна, не переходячи межу здорового глузду й не зачіпаючи iнтересiв інших людей i компаній», - додав вiн.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11669
Теги:
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Татьяна
4781 дн. тому
У дяди нет чувства юмора.
Капітоліна Полікарпівна
4782 дн. тому
Звідки він узагалі взявся, цей Мартиненко? І як у нього стоять справи з журналістською етикою? Хто знає, відгукніться.
Знающий
4782 дн. тому
Мартыненко самого судить нужно. В начале 90-х, в Харькове именно Мартыненко незаконно крышевал "бегущую" строчку с рекламой на картинке ОРТ, а это делать было категорически запрещено. За пару лет такого "бизнеса" Мартыненко украл огромные деньги. Что же его не судят?
Кутєпов
4782 дн. тому
Мартиненко! Покайся! Фу як низько
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду