НТКУ й «Інтерфакс-Україна» запустять спільний проект «Онлайн»

10 Листопада 2010
9664
10 Листопада 2010
16:46

НТКУ й «Інтерфакс-Україна» запустять спільний проект «Онлайн»

9664
НТКУ й «Інтерфакс-Україна» запустять спільний проект «Онлайн»

НТКУ й агентство «Інтерфакс-Україна» запустять спільний громадсько-політичний проект «Онлайн», мета якого - висвітлювати діяльність представників органів державної влади і місцевого самоврядування, політичних партій, громадських рухів та бізнесу шляхом проведення публічних заходів і їх висвітлення в ЗМІ. Про це повідомляє сайт Першого національного.

 

Заходи (прес-конференції, брифінги) будуть проводитися в прес-центрі інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна», а їх висвітлення відбуватиметься завдяки технічним можливостям Першого національного та «Інтерфакс-Україна».

 

НТКУ забезпечуватиме трансляцію частини прес-конференції (тривалість програми близько 15 хвилин) у прямому ефірі. Крім того, Національна телекомпанія надаватиме запис повної версії прес-конференції і безкоштовну передачу сигналу зацікавленим засобам масової інформації у використанні цього заходу як інформаційного приводу для підготовки власних матеріалів.

 

«Інтерфакс-Україна» публікуватиме у стрічках новин і на сайті агентства анонси прес-конференцій і оперативну інформацію про проведення заходу в рамках корпоративних стандартів. Ця ж інформація буде доступна і на офіційному сайті Першого Національного.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9664
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НТКУйевец
4923 дн. тому
НТКУй, не НТКУй - все равно...
стрингер
4923 дн. тому
Наконец-то нам поменьше придется бегать по городу по пресухам.тперь будем все у первого писать.ура.
1
4923 дн. тому
И будет все это называться как первое слово заметки.
Очумелые ручки хи
4923 дн. тому
ДЖИНСА ЗА НАРОДНЫЕ ДЕНЕЖКИ ПРОСТО РАСЦВЕТЕТ ДО МАСШТАБОВ ИНТЕРА. БАБЛА БЕНИКУ ВСЕ НЕ ХВАТАЕТ. БОКС И РУССКИЕ БАБКИ ПРИДУТ ТЕПЕРЬ И В ИНТЕРФАКС?
бухгалтер
4924 дн. тому
Чем больше взаимообмен новостями-тем лучше,это очень удобно и освобождает людей от двойных нагрузок на одной и той же пресс-конференции
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду