«L’радіо» переформатується на радіо «Дача»

28 Березня 2011
11171
28 Березня 2011
10:20

«L’радіо» переформатується на радіо «Дача»

11171
«L’радіо» переформатується на радіо «Дача»

Найближчим часом радіомережа «L'радіо» змінить позивні на радіо «Дача». Таким чином, в Україні з'явиться ще одна російська радіостанція, пише газета «Коммерсантъ».

 

Радіомережа «L'радіо» веде переговори з російською групою «Медиа Холд» про виведення на український ринок радіо «Дача». «Ми зацікавлені в тому, щоб "Дача" почала мовлення в Україні, і вже підписали угоду про наміри. Подальші кроки залежать від вирішення питань, пов'язаних з українським законодавством», - повідомила виданню генеральний директор Love Radio і «Дача» (обидві радіомережі входять у «Медиа Холд») Юлія Голубєва.

 

Українська радіостанція вже звернулася до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення для внесення змін до ліцензії.

 

«L'радіо» уже співпрацювало з «Медіа Холд» - попередній формат і назва Love Radio також належать російській групі. Зараз мережа мовить у 18 містах України, включаючи Київ, Львів, Дніпропетровськ та інші обласні центри. Мережа входить до холдингу «Київський телеграф» Андрія Деркача разом з ТРК «Ера», «Радіо-Ера» і сайтом «Киевский телеграфъ».

 

Досі рейтинги радіостанції були низькими і реклама на ній продавалася погано, зазначає президент медіабаїнгової компанії «OPT Медіа» Петро Куркчи. Зараз «L'радіо» працює в жанрі популярної вітчизняної та іноземної музики, її ядро - жінки віком 18-40 років. У новому форматі цільова аудиторія - жінки й чоловіки віком 25-50 років, це більш платоспроможна аудиторія.

 

У Москві радіо «Дача» входить до десятки лідерів ринку і мовить у форматі російської популярної музики, ретро і шансону. В Україні це один з найбільш успішних форматів, але й конкуренція в ньому одна з найвищих: «Шансон», «Русское радио», «Хіт ФМ», «Авторадіо».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11171
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
4775 дн. тому
Перше квітня - Брехня всесвітня!
Радіо слухач
4778 дн. тому
Кошмар... невже у нашій країні настільки примітивні смаки і потреби у людей?
777
4778 дн. тому
Це типу поминки за "Мелодією". З таким розмахом радіо Ера потрібно перейменувати в Ехо Москви. Швидко нішу "Мелодії" заповнити хочуть. Цікаво в якому місті України частоти викуповувати будуть - "Дача" ж тільки так на російський ринок пробивається.
123
4779 дн. тому
вибл*дки, коли вже ви наїстеся своєю "російською популярною музикою, ретро і шансоном"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду