detector.media
28.03.2011 10:20
«L’радіо» переформатується на радіо «Дача»

Найближчим часом радіомережа «L'радіо» змінить позивні на радіо «Дача». Таким чином, в Україні з'явиться ще одна російська радіостанція, пише газета «Коммерсантъ».

 

Радіомережа «L'радіо» веде переговори з російською групою «Медиа Холд» про виведення на український ринок радіо «Дача». «Ми зацікавлені в тому, щоб "Дача" почала мовлення в Україні, і вже підписали угоду про наміри. Подальші кроки залежать від вирішення питань, пов'язаних з українським законодавством», - повідомила виданню генеральний директор Love Radio і «Дача» (обидві радіомережі входять у «Медиа Холд») Юлія Голубєва.

 

Українська радіостанція вже звернулася до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення для внесення змін до ліцензії.

 

«L'радіо» уже співпрацювало з «Медіа Холд» - попередній формат і назва Love Radio також належать російській групі. Зараз мережа мовить у 18 містах України, включаючи Київ, Львів, Дніпропетровськ та інші обласні центри. Мережа входить до холдингу «Київський телеграф» Андрія Деркача разом з ТРК «Ера», «Радіо-Ера» і сайтом «Киевский телеграфъ».

 

Досі рейтинги радіостанції були низькими і реклама на ній продавалася погано, зазначає президент медіабаїнгової компанії «OPT Медіа» Петро Куркчи. Зараз «L'радіо» працює в жанрі популярної вітчизняної та іноземної музики, її ядро - жінки віком 18-40 років. У новому форматі цільова аудиторія - жінки й чоловіки віком 25-50 років, це більш платоспроможна аудиторія.

 

У Москві радіо «Дача» входить до десятки лідерів ринку і мовить у форматі російської популярної музики, ретро і шансону. В Україні це один з найбільш успішних форматів, але й конкуренція в ньому одна з найвищих: «Шансон», «Русское радио», «Хіт ФМ», «Авторадіо».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY