Радіо «Дача» виходить у Полтаву

16 Листопада 2011
12701
16 Листопада 2011
12:44

Радіо «Дача» виходить у Полтаву

12701
Радіо «Дача» виходить у Полтаву

Полтавська ТРК «Квадрат» змінила позивний «Класик-радіо» на радіо «Дача». Відповідні зміни до ліцензії радіокомпанії внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 16 листопада.

 

Відтепер на частоті 105,8 МГц у Полтаві мовитиме «Дача». При цьому, власник радіокомпанії не змінювався.

 

За словами представника радіохолдингу ТАВР Володимира Гончаревського (радіомережа «Дача» входить до ТАВРу), формат «Дачі» близький до формату «Класик-радіо», і з власником укладена домовленість про використання нового бренду. Однак він наголосив, що це не є ретрансляцією.

 

Таким чином, холдинг розвиває мережу «Дачі», яка поки що охоплювала 18 міст. Як раніше повідомляла «Детектор медіа», ТАВР придбав запорізьку мережу «Ностальжі» для «Дачі».

 

Нагадаємо, що радіогрупа ТАВР придбала радіомережу «Дача» в холдингу Андрія Деркача (телеканал і радіо «Ера», «Киевский телеграф», «Версии»). Де-юре власником 100% ТОВ «ТРК "Радіо Кохання"», що мовить з позивним «Дача», став Олег Миколайович Дорофеєв. Директором «Дачі» ТАВР призначив Соню Сотник. Формат і позивний мережі «Дача» поки не змінюватиметься.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12701
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Serge1
4541 дн. тому
Можно ли хоть примерно указать, с какого числа можно будет слушать Радио Дача в Полтаве ?
Serge1
4543 дн. тому
Ничего не изменилось, до сих пор работает "Класік-Радіо" :(
Serge1
4546 дн. тому
По состоянию на 16.11.2011, время 19:35, на частоте 105,8 МГц почему-то до сих пор играет "Класик-Радіо", хотя вышеуказанная новость говорит о другом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду