Ведучою «Сіті ранок» буде Яніна Зварич

25 Березня 2011
6448
25 Березня 2011
11:26

Ведучою «Сіті ранок» буде Яніна Зварич

6448
Ведучою «Сіті ранок» буде Яніна Зварич

Переможницею конкурсу «Сіті» на посаду нової ведучої інформаційно-розважального шоу «Сіті Ранок» стала Яніна Зварич. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За Яніну на сайті телеканалу «Сіті» проголосувало1027 глядачів. Окрім Яніни до фіналу потрапили: Юлія Шпачинська (1003 голосів), Кіра Денисова (774 голосів), Яна Верчич (549 голосів) та Анастасія Фаренюк (123 голосів). 

 

Яніна Зварич розпочне роботу в ефірі 28 березня.

 

Нагадуємо, кастинг на ведучу ранкової програми тривав у прямому ефірі каналу з 14 лютого до 25 березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6448
Теги:
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Іван
4775 дн. тому
видел я эту победительницу. Амеба. Сонная. Вялая и неграмотная. Про чувачка вообще молчу. Хотя чего ждать от среднестатистического канал со среднестатистическими программами и ведущими. Слив))
Perl
4783 дн. тому
Что Сити добилось этим кастингом? Ну поругались люди между собой в этих коментах, пообливали друг друга грязью. А дальше... Все те же невзрачные девочки. Все тот же пресный мальчик в очках. Такое впечатление, что рейтинги проектов канал не волнуют.
Семен Семеныч
4783 дн. тому
Ребята, если не знаете, как занять длинный мартовский вечер, заходите - http://city-tv.kiev.ua/projects/Casting.html Читайте комменты. Это что-то!))))))
Марта
4784 дн. тому
Та розумні люди висновки зробили давно! Все це голосування було підставою, адже Сіті телефонувало не одній учасниці :). Навіть тим хто до фіналу не потрапив!!! Навіщо дурити людей? Робіть кастинг, вирішуйте на рівні каналу, а не робіть посміховисько на пів країни! В нашій країні, що вибори на Євробачення підстава, що голосування депутатів у ВР...яке керівництво, така країна
Гертруда
4784 дн. тому
Насколько кастинг был подставным, мы можем только догадываться. Голосование остановили в 00:00 25.03. Победительницу объявили около 9 утра 25.03. В этот же день, с 7 утра, на СІТІ была Кира Денисова (одна из финалисток). Говорят ей предложили выпускающим редактором. Из чего делаем выводы... предложение ей сделали до того, как стало известно имя новой ведущей. Странненько)))))))))))))))))
Алекс
4785 дн. тому
Судя по манере написания и выражениям, те из посетителей, что оставили свои комментарии, являются людьми морально неполноценными и ущербленными жизнью и работой. Надеюсь, что люди адекватные и довольные своей жизнью тоже читают этот сайт, но, в отличие от первых, понимают разницу между обливанием грязью с особым цинизмом и болезненной изощренностью и культурным высказыванием своего мнения.
Лео
4788 дн. тому
Этот кастинг был сплошной профанацией! Там были профессиональные люди, но им почему то сняли голоса! Сити устроил грязную провокацию. Знало же зарание начальство, кого возьмет. И далеко не за талант! Зачем делать показуху, тем более ставить лидером ето чтото под названием Зварич! Или ето фамилия так действует? Сити из жопы долго не вылезит с таким подходом!
media
4788 дн. тому
Дівчина ледве два слова до купи зв"язує, у Докаленка криза жанру, то п"яничок неадекватних пхає, то недоучок...позор "Сіті" за таке голосування, всі чудово бачили хто лідирував! І бачили підтасовки докаленка і ко...за чотири години до закінчення того фрік-шоу, взагалі проголосувати не можна було, бо канал сам клацав голоси, а телекритиці мало б бути гидко висвітлювати таке зубожіння. Методи праці "наберем пацанок та дєвочок вуличних", а ті радо за 5 копійок, які невчасно платять світитимуть "необєзображеними інтелектом" фейсами...гидко
Ідріс
4788 дн. тому
То все голосування було суцільною профанацією. Телеканал свідомо накрутив дівчині голоси. А якщо в ефір повернеться те алкоголічне товсте бидло то їй можна поспівчувати.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду