«Сіті» розпочав фінал кастингу на ведучу ранкового шоу (+ФОТО)

15 Березня 2011
16222
15 Березня 2011
13:24

«Сіті» розпочав фінал кастингу на ведучу ранкового шоу (+ФОТО)

16222
«Сіті» розпочав фінал кастингу на ведучу ранкового шоу (+ФОТО)

Телеканал «Сіті» розпочав фінал кастингу ведучої ранкового інформаційно-розважального шоу «Сіті ранок». Про це повідомляє прес-служба.

 

Як вже писала «Дуся», переможниця голосування стане ведучою ранкової програми. До фіналу відбору потрапили:

 

Юлія Шпачинська (переможниця голосування 14-18 лютого)

Юлія Шпачинська

 

 

Яніна Зварич (21-25 лютого)

Яніна Зварич

 

  Анастасія Фаренюк (28 лютого-04 березня)

Анастасія Фаренюк


 

Яна Верчич (9-11 березня)

Яна Верчич


 

Нагадаємо, за умовами відбору щодня в прямому ефірі телеканалу глядачі могли голосувати за претенденток на роль ведучої, які вели «Сіті ранок». На сайті телеканалу Сіті www.city-tv.kiev.ua триває голосування за п'яту фіналістку кастингу - учасницю, яка здобуде найбільшу кількість голосів протягом усього конкурсу. Її ім'я буде визначено 17 березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16222
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрей(зритель)
4759 дн. тому
Мне конечно все равно, утро не смотрю, но я ради интиреса глянул на голосование, идиотизм!!! Я такого не видел, за человека за полчаса реально 200-300 голосов падает. В этой стране правды нет, а канал "Сити" подрывает, и без этого не очень сильный, свой авторитет. Мне вас жаль.
Рексьо
4759 дн. тому
Там вже ребутнули голосовалку. І знову своя журналістка (я про Йану Верчіч) гребе голоси пачками - 100 голосів за 1 хвилину. Браво телеканал сіті. Спитию і я - нафіга цей цирк з голосуванням? 2адмінів - у вас руки криві таку фігню заборонити?
Fedor
4760 дн. тому
Там только Шпачинская с хорошей практикой, остальные девушки неплохие, но надо подучиться. А ето «что-то» быковатое, толстое в ефире, просто порнография, куда же смотрит Докаленко ?! И еще, действительно, зачем проводить конкурс, если изначально известно, "Сити"возьмет свою же журналистку Яну Верчич, ето смешно! Неужели у канала так плохи дела что кастингами привлекают внимание :)
Коля
4760 дн. тому
Бред полный эта голосовалка на Сити))) За Яну Верчич которая у них работает голоса падают пачками по 300-500 голосов за час... Куда смотрят админы??? Зачем вообще нужно голосование, если результат заранее известен???
EURONEWS
4762 дн. тому
Уважаемый ТК "Сити", несмотря на то что в стране президент-зек, ТАКОЕ в эфир давать нельзя !!! Ваша утренняя ведущая похожа на кусок бесформенного го..а, тупая, уродливая, говорящая на непонятном языке. Это за пределами понимания. Вы для быдло-зеков работаете ? Да кстати, на фоне вашей "профффесссорской" ведущей, все девушки-претендентки смотрятся неплохо. Но они все нулевые. Не там искали. Я вам даже не сочувствую...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду