Для шоу «Я - герой!» Нового побудують парк атракціонів за 20 млн грн

25 Березня 2011
16404
25 Березня 2011
10:59

Для шоу «Я - герой!» Нового побудують парк атракціонів за 20 млн грн

16404
Для шоу «Я - герой!» Нового побудують парк атракціонів за 20 млн грн

Для зйомок проекту Нового каналу «Я - герой» буде побудовано парк атракціонів неподалік Севастополя (Крим). За задумом інвесторів, парк приверне увагу українських та іноземних туристів до західного берегу Криму, і після зйомок всі охочі зможуть випробувати там свої сили.

 

Про це  на прес-конференції в Києві повідомили генеральний директор Нового каналу Ірина Лисенко, продюсер шоу Вікторія Забулонська, спонсори Володимир Клименко (голова правління ПАО «Укрінбанк») і засновник туристично-розважального центру «Золотий берег» Володимир Бондар.

 

У будівництво центру буде вкладено близько 20 млн грн. «Укрінбанк», як спонсор, презентує переможцеві золотий злиток.

 

«На жаль, у нас немає традиції, звичної для Америки і Європи, - коли декорації, в яких знімаються культові проекти, потім стають загальнодоступними. Зазвичай канали знімають шоу у павільйонах, а потім розбирають декорації. А ми  хочемо долучити якомога більше людей до телевізійного світу», - зазначила головний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська.

 

У проекті візьмуть участь 34 команди зі всієї України. Вони підбиратимуться за спільними інтересами та професіями. Так, однією з команд будуть ведучі Нового каналу. Також будуть команди журналістів, лікарів, блондинок, ДАІшників тощо.

 

 

Ведучими «Я - герой!» будуть Олександр Педан, Сергій Притула, Катя Сільченко та ще дві особи, чиї імена Новий поки що не розголошує. Тривалість проекту - 72 дні. Переможцям дістанеться приз - злиток золота вагою 1 кг.

 

Кастинги розпочнуться вже у квітні. Зйомки самого шоу стартують 2 червня і триватимуть до середини серпня. Шоу вийде в ефір у вересні. Цільовою аудиторією «Я - герой», за словами Ірини Лисенко, мають бути жінки 25-35 років.

 

Нагадаємо, як повідомляла ТК, Новий канал запустить спортивно-розважальне шоу «Я - герой!», у якому змагатиметься 34 команди.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16404
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
4785 дн. тому
Все понятно - жалкая пародия на интеровский "БУМ" :-)) Могу себе представить этот парк аттракционов :-))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду