Новий переніс вихід шоу «Я – герой!» з вечірнього прайму суботи на ранок неділі

20 Вересня 2011
8203
20 Вересня 2011
15:11

Новий переніс вихід шоу «Я – герой!» з вечірнього прайму суботи на ранок неділі

8203
Новий переніс вихід шоу «Я – герой!» з вечірнього прайму суботи на ранок неділі

Відтепер проект «Я - герой!» на Новому каналі виходитиме щонеділі об 11-й годині. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу.

 

Раніше програма транслювалась у суботу о 20:00. Як пояснили ТК у прес-службі каналу, зміна слоту проекту зумовлена тим, що канал таким чином прагне отримати потрібну аудиторію.

 

У вечірньому праймі «Я - герой!» в середньому мав частку 5,83% за комерційною аудиторією Нового каналу 14-49, «50 тис.+». Середня частка каналу за минулий тиждень (12-18 вересня) - 6,51%.

 

Нагадаємо, «Я - герой!» - спортивно-розважальне шоу. У проекті беруть участь 34 команди зі всієї України. Їх добирали за спільними інтересами та професіями. Так, однією з команд є ведучі Нового каналу. Також є команди журналістів, лікарів, блондинок, даішників та інших.

 

Зйомки проходили влітку в спеціально збудованому парку атракціонів неподалік Севастополя. Проект стартував в ефірі 24 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8203
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду