detector.media
25.03.2011 10:59
Для шоу «Я - герой!» Нового побудують парк атракціонів за 20 млн грн

Для зйомок проекту Нового каналу «Я - герой» буде побудовано парк атракціонів неподалік Севастополя (Крим). За задумом інвесторів, парк приверне увагу українських та іноземних туристів до західного берегу Криму, і після зйомок всі охочі зможуть випробувати там свої сили.

 

Про це  на прес-конференції в Києві повідомили генеральний директор Нового каналу Ірина Лисенко, продюсер шоу Вікторія Забулонська, спонсори Володимир Клименко (голова правління ПАО «Укрінбанк») і засновник туристично-розважального центру «Золотий берег» Володимир Бондар.

 

У будівництво центру буде вкладено близько 20 млн грн. «Укрінбанк», як спонсор, презентує переможцеві золотий злиток.

 

«На жаль, у нас немає традиції, звичної для Америки і Європи, - коли декорації, в яких знімаються культові проекти, потім стають загальнодоступними. Зазвичай канали знімають шоу у павільйонах, а потім розбирають декорації. А ми  хочемо долучити якомога більше людей до телевізійного світу», - зазначила головний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська.

 

У проекті візьмуть участь 34 команди зі всієї України. Вони підбиратимуться за спільними інтересами та професіями. Так, однією з команд будуть ведучі Нового каналу. Також будуть команди журналістів, лікарів, блондинок, ДАІшників тощо.

 

 

Ведучими «Я - герой!» будуть Олександр Педан, Сергій Притула, Катя Сільченко та ще дві особи, чиї імена Новий поки що не розголошує. Тривалість проекту - 72 дні. Переможцям дістанеться приз - злиток золота вагою 1 кг.

 

Кастинги розпочнуться вже у квітні. Зйомки самого шоу стартують 2 червня і триватимуть до середини серпня. Шоу вийде в ефір у вересні. Цільовою аудиторією «Я - герой», за словами Ірини Лисенко, мають бути жінки 25-35 років.

 

Нагадаємо, як повідомляла ТК, Новий канал запустить спортивно-розважальне шоу «Я - герой!», у якому змагатиметься 34 команди.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY