Star Media знімає фільм «Два квитки до Венеції»

23 Березня 2011
18023
23 Березня 2011
13:22

Star Media знімає фільм «Два квитки до Венеції»

18023
Star Media знімає фільм «Два квитки до Венеції»

Компанія Star Media 22 березня розпочала зйомки нового фільму «Два квитки до Венеції». Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

За жанром фільм «Два квитки до Венеції» - мелодрама. Хронометраж становить 90 хвилин.

 

«Два квитки до Венеції» - це історія про закоханих, які розійшлись після закінчення інституту, і через 10 років знову зустрілись.

 

Автор сценарію - Андрій Фадєєв, режисер картини - Анна Кельчевська, продюсери - Влад Ряшин та Віталій Бордачєв. Головні ролі виконують - Юлія Кельчевська та Дмитро Мазуров.

 

Окрім цього, компанія завершує виробництво над фільмом «Година щастя-2», наразі закінчуються монтажно-тонувальні роботи. Прем\'єра проекту відбудеться на телеканалі «Росія-1».

 

Водночас прес-служба Star Media повідомляє, що продакшн-компанія «Мостелефільм» готується до зйомки нового багатосерійного фільму «Танець нашого кохання». Це історія про жінку, яка з домогосподарки, яку чоловік не цінує і зраджує, перетворюється на успішну леді.

 

Валентина Макогонова, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18023
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду