Кучма не визнає плівки Мельниченка доказом у справі проти себе

23 Березня 2011
8185
23 Березня 2011
10:53

Кучма не визнає плівки Мельниченка доказом у справі проти себе

8185
Кучма не визнає плівки Мельниченка доказом у справі проти себе

Екс-президент Леонід Кучма не визнає плівки Миколи Мельниченка доказом у кримінальній справі, порушеній стосовного нього Генеральною прокуратурою України. Про це він заявив 23 березня перед тим як зайти до головного слідчого управління ГПУ, пише «Українська правда».

 

На думку пана Кучми, за останні роки  нічого нового у слідства не могло з'явитись: «Окрім плівок, які як ви самі розумієте, не можуть бути доказом».

 

Як уже повідомляла ТК, 22 березня заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін заявив, що плівки Миколи Мельниченка визнано речовими доказами у справах проти Пукача і Кучми.

 

«Це хто сказав? Він так хотів би», - прокоментував його заяву Леонід Кучма.

 

За словами Кучми, він дізнався про порушення кримінальної справи зі ЗМІ: «Як сніг з ясного неба. Я, як і ви, дізнався про справу з засобів масової інформації».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8185
Читайте також
30.03.2011 09:52
Сергій Лещенко, «Українська правда»
38 345
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
4774 дн. тому
Плёнки 13-летнего украинского патриота : ) files.mail.ru/SAHFDI
Shurackl
4774 дн. тому
Вот же ж цирк...Во всем мире пленки могут быть доказательством, а у нас видите ли нет
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду