14 лютого на «Інтері» стартує програма «З новим «Ранком» (+фото)

8 Лютого 2011
20688
8 Лютого 2011
14:46

14 лютого на «Інтері» стартує програма «З новим «Ранком» (+фото)

20688
14 лютого на «Інтері» стартує програма «З новим «Ранком» (+фото)

Із 14 лютого на телеканалі «Інтер» почне виходити ранковий проект «З новим «Ранком». Ведучими стали Кароліна Ашіон, Костянтин Оніщенко, Павло Шилько, Даша Малахова, Катерина Серебрянська, Євген Комаровський, Андре Тан, Олексій Мочанов та інші. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 «З новим «Ранком» - динамічний і пізнавальний проект з гарним настроєм, інтелігентним підходом та  великою кількістю різнопланових рубрик, багато з яких вестимуть відомі та авторитетні в тій чи тій сфері люди. Наприклад, Катерина Серебрянська вчитиме українців здорового способу життя, Даша Малахова ділитиметься рецептами смачних і корисних страв на всі випадки життя, Андре Тан підкаже, як одягатися модно, елегантно й зі смаком без особливих витрат. Кожного дня наші телеглядачі будуть прокидатися з зірками першої величини - відомі артисти, музиканти, спортсмени приходитимуть до нас в гості, щоб поділитися останніми новинами зі свого особистого й професійного життя». - каже креативний продюсер програми Павло Шилько.

 

Програма виходитиме по буднях з 7:00 до 9:00 ранку в прямому ефірі.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

 

Павло Шилько, Кароліна Ашіон та Костянтин Онищенко

 

 

 

 Кароліна Ашіон, Даша Малахова, Катерина Серебрянська

 

Олексій Мочанов та Катерина Серебрянська

 

 Фото надані прес-службою «Інтера»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20688
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Cheche
4822 дн. тому
это в каких это девках? а чаба, что не йобарь ейный уже чтоль?
Виталий
4822 дн. тому
Бедная Даша Малахова. Засиделась в девках, без большого экрана. Опять начнется кривляние и синдром Потаты. "Картата" началась и закончилась, а что это такое - так никто и не объяснил. И кстати, фамилия ОнИщенко пишется по-украински через "И". Для особо украиноязычных.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду