На ТРК «Україна» стартує проект «Життя на смак» з Ольгою Герасим’юк

22 Березня 2011
25710
22 Березня 2011
13:26

На ТРК «Україна» стартує проект «Життя на смак» з Ольгою Герасим’юк

25710
На ТРК «Україна» стартує проект «Життя на смак» з Ольгою Герасим’юк

На ТРК «Україна» стартує новий проект виробництва ISTIL Studios «Життя на смак» з ведучою Ольгою Герасим'юк (генеральний продюсер ISTIL Studios). Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

За умовами проекту, героями програми будуть зірки шоу-бізнесу, актори, письменники, політики і художники.

 

«Ведуча програми Ольга Герасим'юк після певної перерви повертається на телебачення. І повертається в новій для себе ролі - веселої господині, хазяйки вітальні, де можна разом з гостями перебирати найсекретніші сторінки свого життя, перемішувати спогади та фантазії, додавати гострот чи підсолоджувати страви захопливими розповідями героїв. Вона готує своїм гостям несподіванки», - йдеться у повідомленні.

 

Як зазначається, програма в ефір вийде через один-два тижні.

 

Читайте детальніше про формат і дату прем'єри.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25710
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Рони
4784 дн. тому
Кухня со слезами на глазах???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду