Ольга Герасим’юк може стати генпродюсером ISTIL Studios

24 Листопада 2010
17535
24 Листопада 2010
23:08

Ольга Герасим’юк може стати генпродюсером ISTIL Studios

17535
Ольга Герасим’юк може стати генпродюсером ISTIL Studios

Продакшн ISTIL Studios запропонував Ользі Герасим'юк посаду генерального продюсера. Цю інформацію ТК отримала з власних джерел.

 

Сама пані Герасим'юк підтвердила ТК, що такі переговори - у фінальній стадії.

 

На запитання ТК, чи залишатиметься вона депутатом в разі призначення, Ольга Герасим'юк відповіла: «Депутатом лишуся, бо, коли ухвалю рішення, то в дозволеній законом площині для творчої діяльності».

 

Нагадаємо, у квітні 2010 року Ольга Герасим'юк припинила 14-річну співпрацю (у тому числі на посаді генерального продюсера) з телеканалом «1+1», у вересні стала ведучою авторського проекту на «Нашому радіо».

 

У листопаді посаду генерального директора ISTIL Studios залишив Дмитро Котеленець. Поки що студією став управляти глава проектів медіа й телекомунікацій ISTIL Management (також управляє виданням Kyiv Post) Джим Філліпофф.

 

Довідка:

Ольга Герасим'юк - українська журналістка, телевізійний менеджер, народний депутат України (з 2006 року).

 

Народилася 1958 року в Пирятині Полтавської області. 1981 року закінчила з червоним дипломом факультет журналістики Київського державного університету ім. Тараса Шевченка.

 

17 років працювала в друкованій пресі: «Комсомольское знамя»- «Коза»- «Независимость», журнал «Людина і світ», а також в інформаційному агентстві УНІАН.

 

У липні 1995 року розпочала кар'єру на телебаченні- в програмі «Післямова».

 

З 1996 року - автор-ведуча телеканалу «1+1», де здійснені проекти «Проти ночі», «Особливий погляд», «Версії Ольги Герасим'юк», численні спецпроекти і ток-шоу «Без табу», «Хочу і буду» та «Іду на ви».

 

З 2005 року - генеральний продюсер «1+1».

 

Народний депутат України 5-го скликання («Наша Україна»), 6-го скликання (НУ-НС), заступник голови постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17535
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Артур
4902 дн. тому
Я думаю, что после Котеленца там уже гробить нечего.
здравствуйте, грабли!
4902 дн. тому
А что загубленные Олей плюсы никого ничему не научили? ISTIL Studios надо срочно угробить? Тогда виват Герасимьюк!
Газетний
4902 дн. тому
Толкова, талановита і симпатична жінка. Щастя і добра їй!
Милена
4902 дн. тому
А кто это? Бестолковая ведущая стала ген продюсером?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду