Кулінарне шоу Герасим’юк взяло частку 4,52%

4 Квітня 2011
15087
4 Квітня 2011
18:15

Кулінарне шоу Герасим’юк взяло частку 4,52%

15087
Кулінарне шоу Герасим’юк взяло частку 4,52%

2 квітня прем'єра проекту Ольги Герасим'юк «Життя на смак» виробництва ISTIL Studios на ТРК «Україна» взяла показники, нижчі за середні каналу.

 

Проект вийшов о 9-й ранку і мав рейтинг 0,55%, частку 4,52%за «Вся Україна» та рейтинг 0,84%, частку 6,1% за «50 тис.+», аудиторія 18+ (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

Середня частка ТРК «України» за минулий тиждень (28 березня - 4 квітня) становила 10,78% («50 тис.+» - 10,72%).

 

Нагадаємо, «Життя на смак» - кулінарне шоу. кожному випуску програми - свій зірковий гість. Героями перших випусків шоу стануть ведучий і шоумен Максим Неліпа, актор Борис Барський, співачка Євгенія Власова та міс Україна-Всесвіт 2010 Анна Пославська. Шоу складається з кількох блоків. Спершу близькі люди  з юності гостя проекту приготують і передадуть улюблену страву дитинства, а також розкажуть про кулінарні звершення гостя в молодості. Для цього знімальна група спеціально вирушить на батьківщину героя програми. Далі сам гість шоу проведе майстер-клас з приготування своєї фірмової страви. Потім разом з ведучою гість програми спробує приготувати страву, яку він ніколи не готував, але мріяв про це.

 

Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу розрахована за тиждень 28 березня - 4 квітня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15087
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
defiant
4773 дн. тому
Учитывая, что мой комент по поводу шоу Герасимьюк с сайта ТРК Украина был немедленно удален, размещаю его в оригинальном виде на вашем сайте. У вас с цензурой пока ничего. Коммениарий: Есть понятие «тонкое обаяние буржуазии». Это когда на фоне, скажем, простой демократичной одежды , появляются мелкие детали, свидетельствующие об истинном статусе особы. Какая -то сумочка с «крокодилятины», те же дорогие часы! Есть еще более тонкое понятие - антиобаяние зажиточного жлоба. Это когда те же дорогие часы, вместе с внушительной «гайкой» на пальце одевают не на передачу «свитське життя», а ковыряют ими на столе в кулинарном шоу. Б-р-р-р!! Негигиеничность и неуместно! Жаль, что ТРК Украина поступила традиционно для себя: выложив солидные деньги на антураж, сэкономили на этике и вкусе(не гастрономическом). В целом, передача красивая (фантик, выгородка, качество картинки). Вполне органично смотрятся хозяйка и приглашенная. Однако создается впечатление, что и ведущую и гостью за их задушевной беседой как — то тяготил процесс приготовление пищи. Считаю, что если убрать определение «кулинарная» из названия передачи и упразднить сам процесс приготовления пищи в передаче, это будет вполне достойное шоу. Еще одно доказательство истины, что нужно искать настоящего (тематического) специалиста и делать из него телезвезду, а не наоборот: тыкать телезвезд куда ни попади.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду