Ольга Герасим’юк стала генеральним продюсером ISTIL Studios

25 Листопада 2010
16785
25 Листопада 2010
20:42

Ольга Герасим’юк стала генеральним продюсером ISTIL Studios

16785
Ольга Герасим’юк стала генеральним продюсером ISTIL Studios

Ольга Герасим'юк прийняла пропозицію ISTIL Studios і стала генеральним продюсером продакшну. Цю інформацію вона підтвердила ТК.

 

За її словами, до кола її обов'язків входять тільки творчі питання, а за законом вона як народний депутат має право займатися творчою діяльністю. «Я розроблятиму нові проекти, нові напрями, у яких можна розвивати виробництво. Беру на себе всю творчу частину, опікуватимуся виробництвом і фільмів, і шоу, і документальних проектів», - розповіла пані Герасим'юк.

 

До виконання обов'язків генерального продюсера вона приступить 26 листопада. Розпочне з вивчення можливостей студії і попиту на телевізійному ринку.

 

Стати генеральним продюсером Ользі Герасим'юк запропонував власник ISTIL Мохаммад Захур. Вона каже, що прийняла пропозицію, тому що студія має гарну репутацію й технічну базу: «Я поважаю цих людей, у них хороша репутація, вони ніде не звучать у сумнівних конфігураціях. А мене завжди цікавить чистота стосунків. Крім того, у студії прекрасна й одна з найкращих в Україні технічна база, здатна продукувати хороший продукт, який може бути запитаний і нашими, й іноземними каналами. Тому я згодилася працювати як творча одиниця».

 

Як відомо, у листопаді ISTIL Studios залишив генеральний директор Дмитро Котеленець. У піар-службі ISTIL ТК уточнили, що генеральним директором продакшну є глава проектів медіа й телекомунікацій ISTIL Management (також управляє виданням Kyiv Post) Джим Філліпофф.

 

Нагадаємо, у квітні 2010 року Ольга Герасим'юк припинила 14-річну співпрацю (у тому числі на посаді генерального продюсера) з телеканалом «1+1», у вересні стала ведучою авторського проекту на «Нашому радіо». 24 листопада стало відомо, що ISTIL Studios запропонував пані Герасим'юк посаду генерального продюсера.

 

Довідка:

Ольга Герасим'юк - українська журналістка, телевізійний менеджер, народний депутат України (з 2006 року).

 

Народилася 1958 року в Пирятині Полтавської області. 1981 року закінчила з червоним дипломом факультет журналістики Київського державного університету ім. Тараса Шевченка.

 

17 років працювала в друкованій пресі: «Комсомольское знамя»- «Коза»- «Независимость», журнал «Людина і світ», а також в інформаційному агентстві УНІАН.

 

У липні 1995 року розпочала кар'єру на телебаченні- в програмі «Післямова».

 

З 1996 року - автор-ведуча телеканалу «1+1», де здійснені проекти «Проти ночі», «Особливий погляд», «Версії Ольги Герасим'юк», численні спецпроекти і ток-шоу «Без табу», «Хочу і буду» та «Іду на ви».

 

З 2005 року - генеральний продюсер «1+1».

 

Народний депутат України 5-го скликання («Наша Україна»), 6-го скликання (НУ-НС), заступник голови постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16785
Читайте також
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Нейтрал
4898 дн. тому
Юристу. Ну і знайшов з приводу чого канітель розводити. Особливо зворушує оте "куда катимся господа?". А може б вартувало глибше, предметніше глянути на суть справи, відштовхнутися від поважніших прикладів, з урядово-президентського рівня? Чи ви, пане, такий юрист як я балерун?
юрист
4899 дн. тому
Очень жаль, что за такую должность ее не лишат депутатского мандата - а по закону должны! Генеральный продюсер - это одна из должностных лиц организации, которую кстати могут привлечь к разного рода ответственности. По Единому квалификационному справочнику профессий и должностей Украины (нормативный документ) - продюсер это не творческая единица предприятия, а административная с определенным, точно оговоренным списком должностных обязанностей! И эти люди у власти! Как же мне за державу и за юридическую науку обядно! Куда катимся господа?
Partos
4902 дн. тому
atos, пусть тебе будет понятнее и вразумительней на счет патриотизма и национализма (умственного развития, кстати, также. ведь осилить украинский невмоготу), пишу по-русски. Все эти разговоры о бедственном положении Украины -- целенаправленные провокации. Все к тому чтобы вызывать недовольствие, подрывать устои государства. Народ живет как живет не худо и не раскошно. Как всегда было и есть уровень жизни, бытовой культуры выше в Украине нежели в других странах СНГ, в России. А Бекешкины разное могут писать. Это их хлеб. Надо смотреть в натуре...
atos
4902 дн. тому
Partos, я патриот УКРАИНЫ-территории,природы,музыки,культуры, но ненавижу ПРАВИТЕЛЕЙ как нынешних,так и прошлых. У меня самая красивая фамилия -ЕВТУШЕНКО,мои предки от земли до десятого колена. Я строил "ЮЖМАШ" и многое другое,что ВЫ вот уже 20 лет не можете уничтожить. Вам Богом оставлена самая развита экономика, с/хозяйство и прекрасный народ. Но ВЫ НАЦИОНАЛ - ПАТРИОТЫ опустили страну на предпоследнее место в Европе. ПОЗОР!!! P.S. Прочитайте во вчерашнем номере УП ст. Ирины Бекешкиной--вот ей я АПЛОДИРУЮ!
Partos
4902 дн. тому
"atosik", я не бачив учора згадуваної передачі на ТРК, судити не можу. Але те, що ви все сприймаєте із суто антинародних, антиукраїнських позицій і переповнені злобою до всього українського, патріотичного -- то очевидно. Одним із чергових виявів цього є й ставлення до О. Герасим"юк. Принаймні, досі не довелося читати щось вашого такого, що б свідчило про інше...
atos
4902 дн. тому
"partosik". Ты такая же дрянь ,как и она. Если ты вчера видел ее на ТРК"УКРАИНА" у А.Данилевича,то это же позорище. У нее каша во рту,а в голове как у Буратино. Ни одной нормальной мысли,законченной фразы,болезненное дергание всем ,чем только можно. Ее надо отправить к доктору Преображенскому, пусть вместе с Шариковым учится хорошим манерам. А не она ли устроила шабаш в ПАСЕ во время выступления ПРЕЗИДЕНТА там??? Вышли из зала--позор таким "патриотам". Гнать поганой метлой обнаглевших "ОРАНЖОПОВ". ФУ!!!
Partos
4902 дн. тому
Знову ця падлота "atos" вилізла. Які у нього підстави (конкретно) так паплюжити гідну поваги журналістку, людину, взагалі, приємну, симпатичну жінку.
atos
4902 дн. тому
По костям ,по трупам эта черноротая мадам пробилась и ВР и в ПАСЕ. Такие нам нужны. Сколько грязи,дерьма вылито на свою страну,как она опускала всех нас перед Европой??? И вот плата за подлость. ЭТО МЫ!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду