СКМ не має стосунку до «Нового обрію»

17 Березня 2011
23952
17 Березня 2011
13:56

СКМ не має стосунку до «Нового обрію»

23952
Група Ріната Ахметова спростовує свою причетність до нового гравця радіоринку
СКМ не має стосунку до «Нового обрію»

Засновниками ДП «Новий обрій», яке виграло 55 вільних частот на останньому конкурсі, є ТОВ «Об'єднана медіа група» й Олексій Карпенко. Про це ТК повідомив керівник нової радіомережі Олексій Карпенко. Імена кінцевих власників він не розголошує.

 

За інформацією деяких учасників ринку, «Новий обрій» - це проект групи компаній СКМ Ріната Ахметова, яка начебто давно має плани виходу на радіоринок.

 

У прес-службі СКМ спростували чутки про причетність до них «Нового обрію» або «Об'єднаної медіа групи». «Нас у радіо немає», - повідомили в прес-службі. На запитання щодо планів виходу на радіоринок у СКМ наразі відповіді не дали.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23952
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
4788 дн. тому
на дыбу всю обеднану медиа групу!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду